Treceți la conținutul principal

Extensii Firefox

Cred ca va mai aduceti aminte de intrebarea : "Daca ai fi lasat pe o insula pustie ce carti ti-ai lua cu tine?". Daca am reformula aceasta intrebare astfel: "Daca ati putea alege doar un singur browser pentru PC-ul dvs. care ar fii acela?" eu as raspunde raspicat FIREFOX. Sunt mai multe motive pentru care imi place acest browser dar acum vreau sa ma axez doar pe faptul ca in el se poate integra o multitudine de extensii (add-ons). Voi enumera cateva dintre extensiile mele preferate:
-Ad Block Plus Ma dispera unele sit-uri care contin o gramada de mesaje publicitare, da mai ales alea cu mesaje pop-up. Acest add-on te poate scapa de foarte multe astfel de mesaje.

-Foxmarks Bookmark Synchronizer Mi se intampla de multe ori sa intru pe o pagina de internet si sa fiu captivat de ceea ce gasesc acolo si neaparat vreau sa o pun in bookmarks. Problema e ca sit-urile s-au cam adunat si cred ca am cam 200-250 de pagini web memorate. Acest addon salveaza bookmark-urile pe un server si in acelasi timp le poti sincroniza cu un alt calculator.

-Video DownloadHelper Cred ca vi s-a intamplat sa urmariti un film interesant pe youtube sau google videos si sa vreti sa-l salvati pe hard-ul personal.Acest add-on face acest lucru.

-Brief -extensie excelenta pentru a citi blogurile la care esti abonat.

- FlashGot este o extensie ce iti face viata mai usoara atunci cand vrei sa downloadezi ceva de pe un site.

- WOT(Web Of Trust) o extensie ce te atentioneaza despre sit-urile cu virusi, spam-uri si alte prostii.

- Torbutton Daca vrei sa navighezi "neobservat" pe internet combinatia Tor+privoxy si Torbutton este excelenta.

Mai am cateva extensii ca FoxTrick (pentru hattrick), ForecastFox (pentru a vedea cum e vremea prin alte parti), Download Status Bar si altele.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.