Treceți la conținutul principal

Top 10 perle marca Vanghelie - de la "Care este" la "Goagal"



Tot la "Marean care este" am revenit. Tipul, om politic "redutabil" nu poate fi ocolit sau neobservat, e o figura mult prea stridenta si mult prea guraliva. Din saga "Marean care este" m-am gandit, de fapt altcineva s-a gandit si a studiat individul, sa redau un top 10 : perle "Marean care este".

Iata articolul aparut pe 9AM, peste care nu am putut sa trec si care m-a amuzat teribil. Inainte de toate va avertizez ca se va lasa cu hohote de ras si semnul sfintei cruci, cu siguranta va veti cruci la cat de ucisa poate fi limba romana, deci voi pune bulina rosie cu cerculetz interzis pentru copii sub 20 de ani. Feriti-va ca vine !

"Eruditul lider pesedist ne "incanta" de cativa ani cu perlele sale gramaticale, dand dovada ca nu trebuie sa stii sa vorbesti prea bine pentru a fi lider politic.

Astfel, va invit sa ne amuzam cu cateva perle marca Vanghelie, intr-o selectie facuta de Tiberiu Lovin:

NR.1 - cap de TOP :

Nu exista fiinta umana, fie ca locuieste in Africa, in Asia sau in Rahova, care sa nu fi vazut un film, sa nu fi rupt o floare, o fata sau un baiat, dupa cazul care este fiecare.


NR.2. - Numai cine nu lucreaza nu poate sa i se impute ca poate sa fie si mici greseli, dar nu astea.


NR .3. - De cand ma stiu eu copil, ma urcam in pom si mancam corcodusi.


4. Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza… sa se inghesuieste!


5. Acel tanar care s-a transformat in 300 este vorba de unul singur.


6. Soarta mea a fost hotarata de destin.


7. Vocea mea se va face auzita oriunde. Si pe sub apa.


8. Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc.


9. In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem.


10. Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam.

Facand din nou exceptie de la regula, va oferim un bonus....sau chiar trei.

11. Am decis foarte bine sa fim in opozitie, sa dam jos guvernul asta incapabil ministrii astia corupti, da, si sa schimbam presedintele Traian Basescu in 2009, deci asta am decis. Ne organizam si schimbam toata conducerea asta de dreapta, hoti, prosti si tampiti. - declara Marian Vanghelie despre colegii ce guvernare PD si despre PNL pe vreme guvernarii Aliantei DA.
12. M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua

Si poate cea mai populara perla marca Vanghelie, regasita in toate discutiile televizate din ultima perioada - celebrul "Goagal".

13. Tre sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor si nu cu asemenea formule de a spune ce tre' sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asta. Unde gasim papadia unde gasim nu stiu ce si unde ne interesam de Herodot."

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.