Treceți la conținutul principal

Gunoi de Europa Europe Garbage

Romania, regatul masturbarii intelectuale, imparatie mitraliata de flatulatii demagogice si cu mult spirit de bordura, se adauga cu un rasunator succes la categoria: Gunoi de Europa.

Romanii, un popor de indobitociti, curve si poponari.

Viata de rahat e sa traiesti in Romania si sa constientizezi cum este Romania.

Romania:


1. Locul in care cocalarii sunt mai multi si rasar mai repede decat semintele pe care le sparg in dinti cu o pricepere demna de spargatorul de nuci.

2. Locul in care Q7-ele, 4 clase la seral, dusmanii, talentul si o gonflabila vie alaturi care se dilata de urgenta cu un jeton de 5 RON e trend national.

3. Locul in care sa ai 14 ani, demnitatea deasupra unei borduri, 2 plozi avortati la activ si dream job-ul pe locul din drepta al unui Q7 e motiv de mandrie.

4. Locul in care muncesti 10 ore de rahat pe zi, intr-un birou de rahat, cu un colectiv de rahat, cu un sef de rahat venit dintr-o dugheana de la crescut porci din creierii muntilor si implicit cu un salariu de rahat.

5. Locul in care daca te fardezi conform tehnicii scapa capatana in trusa si arunci trei geoarse pe tine de-ti ies tatele si curu' la inaintare e numita moda.

6. Tara in care exista mai multe care fac videochat decat exista canguri in Australia si oameni care-si folosesc capatana in Romania la un loc.

7. Tara in care spaga e maratonul fara linie de sosire.

8. Tara in care nu se mai voteaza de la prea multa scarba si sictir fata de curvele politice fara doua cepe degerate in pepenele ala de pe umeri numit pretentios: capatana.

9. Tara in care toti se roaga la Doamne Doamne sa le cada ciulama in farfurie din tavan in timp ce sforaie 10 ore pe zi de se clatina cosmelia deasupra lor

10. Tara in care gratarele se fac in fata blocului, ca un fel de odorizant de masina numai ca se aplica la tot cartierul.

11. Tara in care pulifricii de 12 ani se cred macho si au replici de agatat de succes: sji fetitza, hey mey s n kombynam k esjti mumoshica ?!?? Vreiiiii?

Meritam!

[Sursa]

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.