Labor omnia vincit improbus!

4 aug. 2009

Matrimonialele si cultura


De fiecare data cand cumpar cate un ziar cu anunturi si nu gasesc ceea ce cautam incep sa citesc rubrica Matrimoniale. De fiecare data ma amuza anunturile de acolo, spre exemplu:


Mosneag batran, am 112 ani, pe-un picior de plai, singur, cu serviciu, viril, curat, sociabil, simt umor, analfabet, doresc sa cunosc o doamna care sa ma invete sa scriu. Plata in lei sau in natura. Tel......
Asta cred ca e cel mai tare anunt posibil. Banuiesc ca e facut la bascalie, dar oricum, e caraghios. Daca vreti sa aflati numarul de telefon va puteti uita in ziarul De toate pentru toti aparut Marti 04.08.2009.

Ca sa vedeti ca oferta e diversificata uitati inca un anunt din partea unui cuplu plictisit:
Cuplu dorim cunostinta cu d-na, d-ra eventual tot un cuplu , rugam seriozitate.Tel .....

Deci, in caz ca doriti sa zambiti intr-o zi mai putin placuta, cumparati un astel de ziar si cititi astfel de anunturi. E amuzant dar in acelasi timp si putin tragic. Ganditi-va ca unele anunturi , defapt aceleasi anunturi, apar in fiecare numar al ziarului, si de multe ori gasesti acelasi anunt in ziare diferite. Pot sa inteleg ca unii sunt nefericiti in casnicie, ca domnul acesta care are 40 de ani si este si casatorit, dar el cauta amanta serioasa, cu locuinta, ... doreste o relatie de lunga durata.

Sunt o multime de anunturi date de vizionare atestate de Biserica in care se promite vindecarea chiar si prin telefon, si e si gratis. Deci, e oferta speciala, nu ezitati, sunati!! Odata cu cresterea puterilor te pot vindeca chiar si prin SMS, iar unele chiar pot fi luminita de la capatul tunelului!

Si ne mai intrebam cum fac bani ziarele

2 comentarii:

  1. Super tare postul!!! De ce nu oferi si o monstra din anunturile clarvazatoarelor?
    Ar super cool! Azi ma doare capul rau si cred ca mi-as mai reveni daca as citi un anunt din acela.Ma gandeam chiar sa dau un telefon si sa vad ce prostii ar putea debita la capatul celalalt al firului.
    Se pare ca la noi, in Sibiu e raiul figurilor "Iliutza".

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa redau aici ce anunturi au clarvazatoarele deoarece mi-e cam frica sa nu "vada" ca le vorbesc de rau si sa ma blesteme!:D

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):