Treceți la conținutul principal

Matrimonialele si cultura

De fiecare data cand cumpar cate un ziar cu anunturi si nu gasesc ceea ce cautam incep sa citesc rubrica Matrimoniale. De fiecare data ma amuza anunturile de acolo, spre exemplu:


Mosneag batran, am 112 ani, pe-un picior de plai, singur, cu serviciu, viril, curat, sociabil, simt umor, analfabet, doresc sa cunosc o doamna care sa ma invete sa scriu. Plata in lei sau in natura. Tel......
Asta cred ca e cel mai tare anunt posibil. Banuiesc ca e facut la bascalie, dar oricum, e caraghios. Daca vreti sa aflati numarul de telefon va puteti uita in ziarul De toate pentru toti aparut Marti 04.08.2009.

Ca sa vedeti ca oferta e diversificata uitati inca un anunt din partea unui cuplu plictisit:
Cuplu dorim cunostinta cu d-na, d-ra eventual tot un cuplu , rugam seriozitate.Tel .....

Deci, in caz ca doriti sa zambiti intr-o zi mai putin placuta, cumparati un astel de ziar si cititi astfel de anunturi. E amuzant dar in acelasi timp si putin tragic. Ganditi-va ca unele anunturi , defapt aceleasi anunturi, apar in fiecare numar al ziarului, si de multe ori gasesti acelasi anunt in ziare diferite. Pot sa inteleg ca unii sunt nefericiti in casnicie, ca domnul acesta care are 40 de ani si este si casatorit, dar el cauta amanta serioasa, cu locuinta, ... doreste o relatie de lunga durata.

Sunt o multime de anunturi date de vizionare atestate de Biserica in care se promite vindecarea chiar si prin telefon, si e si gratis. Deci, e oferta speciala, nu ezitati, sunati!! Odata cu cresterea puterilor te pot vindeca chiar si prin SMS, iar unele chiar pot fi luminita de la capatul tunelului!

Si ne mai intrebam cum fac bani ziarele

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.