Treceți la conținutul principal

Sport spam

Stiti vorbele acestea : Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!
La mine se aplica perfect zicala de mai sus in situatia in care in fiecare zi imi vin pe email cam 20 de spam-uri si cu toate acestea m-am mai abonat la un spam provider. Nu mi-a fost bine si uite ca m-am mai facut cu niste spam-uri in plus.
Am dat denumirea de spam provider sit-urilor Stirile PROTv si Sport.ro



Inspirat de Fulgerica.com m-am dezabonat si eu de la newsletter-ul Sport.ro. Intr-adevar primeam de la ei niste e-mail-uri cu stirile principale din sport dar sincer pe care nici nu le bagam in seama. M-am saturat de prostia din sportul romanesc.

De mult nu ma mai atrage fotbalul din Romania sau sportul romandesc in general. La fiecare stire din sport numai de fotbal se vorbeste , despre ce iahturi si masini si-au mai luat fotbalistii, pe la ce petreceri au mai fost, ce manele mai asculta, cine si ce a mai tras pe nas, etc. Ce umpla paharul sunt aparitiile lui Gigi, europarlamentarul, care vrea sa intre la parnaie din nou dar nu-l lasa gardienii. Ce nerusinare! El o vedeta internationala sa nu fie lasat intr-o institutie a statului.

Stirile din sport de la ProTv is asa trase de par incat nici ei nu mai stiu cum sa le infloreasca, ce sa mai imbarlige ca sa faca audienta. Repeta aceeasi stire dar intr-un alt context, aceeasi Marie cu o alta palarie, defapt ei ne cred pe noi prea prosti ca sa ne dam seama.

Si daca tot a venit vorba de stiri si de ProTv, ce ma mai enerveaza e vorbaria aia dintre prezentatorii principali si cei de la sport sau de la Vremea. Se vrea a fi ceva occidental dar mie mi se pare ca devin penibili.

Imi aduc aminte odata cand era Busu la Vremea si Andreea Esca prezenta stirile. Busu a zis ca o sa ploua 2 zile de-acum innainte dupa ce vreo 2 saptamani nu a plouat deloc, iar madam Esca a parut asa de dezamagita ca o sa ploua acum cand vine weekend-ul. Pai ea nu intelege ca legumele cresc cu apa, ca trebuie ploaie ca sa mananci , nu e de-ajuns doar soarele. Nici nu are cum sa inteleaga avand in vedere ca traieste in castelul acela de beton numit Bucuresti si ca poate nici nu a fost vre-odata pe camp sa vada taranii cum sunt influentati de vreme. Unii oameni ca acestia cred ca legumele si fructele cresc in hypermarket-uri. Nu inteleg ca trebuie soare la fel cum trebuie si ploaie. Dar in fine, iar am divagat de la subiectul sport. E ceva normal la mine sa sar de la un subiect la altul.

Ca o concluzie, m-am dezabonat la Sport.ro si cred ca o sa fac asta si pentru Stirile ProTv!

Multa bafta si sper ca nu am jignit pe nimeni! Daca da, va rog sa ma scuzati!

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.