Labor omnia vincit improbus!

9 sept. 2009

Taxă de Respirație


Românii ar putea plăti o taxă pentru emisiile de dioxid de carbon rezultate din consumul propriu de gaze, electricitate şi transport. (Gândul)

Cum? Oare nu citesc eu bine??Deci, stai să înțeleg! O să fim obligați să plătim pentru dioxidul de carbon (codoi - CO2) rezultat din consumul de energie. Ăștia ori îs proști, ori îs proști, din două - una. Adică tot pe mine, săracul consumator de gaz plătit la preț dublu sau chiar triplu față de ceilalți locuitori din UE, mă pune să plătesc. Marii consumatori, deci marii poluatori, nici măcar nu sunt trași cumva la răspundere. Normal e să începi cu ăia care poluează într-adevăr, nu eu care îmi fac fasole la aragaz sau că stau cu laptopul în priză.

Ăștia pe la Parlamentul European nu au ce face și inventează legi imbecile. Mie mi se pare că îs duși cu pluta. Dioxid de carbon se elimină și prin propria noastră respirație. Poate o să ne trezim mâine-poimâine cu taxă pentru respirație, nici o beșină nu o să poți da că o să plătești taxe suplimentare.

Degeaba se recurge în Europa la astfel de legi tâmpite, dacă SUA, China, Rusia și celelalte țări care sunt cele mai poluante din lume nu fac niciun demers în scăderea consumului de gaze cu efect de seră. Poluarea nu are granițe!!

Vai de capu nostru!!

5 comentarii:

 1. neinfectat de comunism10 septembrie 2009, 22:10

  urmeaza taxa pe partzaieli...poate asa guvernul mai scoate un ban ,ca pe munca cinstitat nu scot nimic

  RăspundețiȘtergere
 2. neinfectat de comunism10 septembrie 2009, 22:11

  te astept la mine pe blog unde vom discuta despre: Noi comisioane de incasat in programul de achizitionare de avioane de vanatoare multirol...

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamne fereste de asa ceva!
  Mie imi cam plac fasolele si nu vreau sa platesc pentru asta :-D

  RăspundețiȘtergere
 4. pai cum, nu exista deja taxa asta? stiam ca deja o platim !

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut!
  Stai linistit, inca nu este!
  Dar nici prea mult timp nu o sa mai treaca pana ce o sa o avem!
  "The good things come to those who wait" :-P

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):