Labor omnia vincit improbus!

18 oct. 2009

Comparaţie între Candidaţii la Preşedinţia României


O comparaţie între principalii candidaţi la preşedinţia României o puteţi face urmărind emisiunea După 20 de ani de la ProTV.
Până acum au fost invitaţi doar Crin Antonescu (PNL), Traian Băsescu (preşedintele României) şi Mircea Geoană (PSD).
Vă sfătuiesc să urmăriţi aceste emisiuni şi să analizaţi cu atenţie opţiunile de votare. Eu unul sunt sigur cu cine o să votez în noiembrie dar voi?
Priviţi mai jos...

Crin Antonescu:


Traian Băsescu:


Mircea Geoană:


Părerea mea e că Geoană+Crin (sau invers) sunt cu 20 de ani în urma lui Băsescu! Abia aştept confruntările directe de la TV între toţi candidaţii să vedeţi ce lecţie de politică o să le dea preşedintele acestor doi clowni!

3 comentarii:

  1. Pacat ca nu prea avem intre cine sa alegem...toti sunt o apa si un pamant...ce sa aleg ?...intre coruptie, furt si bataie de joc si aceleasi lucruri ?...o sa dobandesc si eu "pretiosul" drept de vot pana in turul al doilea, dar nu sunt convins ca am cu cine sa votez...probabil va mai dura ceva vreme pana sa ne poata reprezenta cineva caruia chiar ii pasa de noi si de tara asta, daca au trecut deja 20 ani si rezultatele sunt cele pe care le stim...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti dau un sfat: sa votezi ori de cate ori ai posibilitatea. E un gest de maturitate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca nu prea avem intre cine sa alegem...toti sunt o apa si un pamant...ce sa aleg ?...intre coruptie, furt si bataie de joc si aceleasi lucruri ?...o sa dobandesc si eu "pretiosul" drept de vot pana in turul al doilea, dar nu sunt convins ca am cu cine sa votez...probabil va mai dura ceva vreme pana sa ne poata reprezenta cineva caruia chiar ii pasa de noi si de tara asta, daca au trecut deja 20 ani si rezultatele sunt cele pe care le stim...

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):