Labor omnia vincit improbus!

22 dec. 2009

Avatar, cel Mai Tare Film
Azi am văzut filmul Avatar şi pot să vă zic că-l aştept de mult timp şi că mi-a plăcut la nebunie.
E de departe cel mai bun film pe care l-am văzut anul acesta; acţiunea, povestea în sine, efectele speciale cât şi peisajul feeric în care se produce acţiunea m-au fascinat pe deplin.

Din păcate nu am vizionat la cinema acest film ci acasă din pat, iar calitatea filmului nu era prea bună. Am înţeles că e cel mai scump film realizat vre-odată şi de aceea cred că se va plimba mult timp prin cinematografe ca să-şi poată scoate investiţia şi cum se obişnuieşte la blockbustere chiar să şi-o tripleze.

Povestea acestui film începe în urmă cu 14 ani, când Cameron a scris un scenariu de 80 de pagini pentru "Avatar", inspirat de cărţile SF citite în copilărie. El a creat atunci fiinţe cu pielea albastră şi ochi alungiţi, locuitori ai unei mici planete aflate la 4,4 milioane de ani lumină distanţă de Pământ. Paginile au aşteptat însă până când James Cameron a găsit echipa şi modalităţile de a produce un film mare. (sursa)

Dacă nu aveţi răbdare să vedeţi filmul la cinema puteţi vedea acest film online pe Internet chiar şi cu subtitrare în limba română. (mai puteţi vedea şi aici)

2 comentarii:

  1. am sa merg sa il vad si eu...un film despre alien-ul de ilici cand face cameron?

    va astept la mine pe blog unde descriu cu lux de amanunte cadoul primit de ilici pe 22 dec 89

    RăspundețiȘtergere
  2. se pare ca si CTPul (care cik e o eminentza in materie de cultura cinematografica) iti da dreptate
    http://www.gandul.info/media-advertising/ctp-va-recomanda-cgi-avatarul-imaginatiei-5203001

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):