Labor omnia vincit improbus!

6 dec. 2009

Pentru Doamna Profesoară


Nişte eleve din clasa a IV-a s-au gândit să-i dea doamnei profesoare de franceză o scrisoare de dragoste. Menţionez că profesoara este logodnica mea şi e pentru prima oară dascăl la o şcoală generală. Şi vreau să mai menţionez că e profesoară de franceză, NU de română.

Prima pagină din scrisoare:


Cea de-a doua pagină:

3 comentarii:

 1. Acest bilet este tipic copiilor din ciclul primar... am mii de asemenea bilete pe care le pastrez. O greseala de ortografie nu ar trebui sa stirbesca absolut cu nimic frumusetea si inocenta mesajului... ei sunt inca in formare, inca invata sa scrie in limba romana.
  De aceea ii iubesc eu pe micii mei elevi si nu i-as lasa ptr nimic in lume ptr niste adolescenti in formare, usor irascibili si egoisti.
  Prietena ta ar trebui sa fie mandra si fericita. Ei sunt sinceri..o iubesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara,
  Multumesc pentru mesaj!

  Logodnica e foarte mandra de aceasta scrisoare, mai ales ca e singura din cancelarie care a primit asa ceva. Acest bilet l-a primit fara nicio ocazie speciala ci pur si simplu.

  Ai dreptate, sunt inocenti, dar recunoaste ca uneori iti doresti sa-ti iei lumea in cap :).

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am primit asa ceva chiar in "a doua zi de gradinita" si apoi au urmat multe altele...

  Mentionez ca prescolarii sunt si mai creativi in sensul asta... Sunt capabili sa imbine desenul, colajul si scrisul (ajutati de parinti) intr-un mod impresionant-cand pun suflet.

  Si e cu atat mai emotionant cu cat stii ca le-a luat ceva timp sa faca asta.. (Cristina)

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):