Treceți la conținutul principal

Presedintele Exit-Poll-urilor

Aseara la ora 21:00 aceste exit-poll-uri erau redate de toate televiziunile din Romania:
Insomar(pentru Antena3): GEOANĂ 51,6%-BĂSESCU 48,4%
CCSB(pentru RTV): GEOANĂ 51,2%-BĂSESCU 48,8%
CURS(pentru TVR): GEOANĂ50,8%-BĂSESCU 49,2%
CSOP(pentru B1TV): GEOANĂ 50,0%-BĂSESCU 50,0%
aceste sondaje nu s-a bazat si pe Diaspora!!!!

Sondajele au fost trucate de catre Antena3 si RealitateaTV ca acum sa strige FRAUDA! Daca iesea Geoana nu mai strigau nimic. Daca e frauda pentru mine e bine, daca e prentru altu strig!!

Rezultate FINALE:
Traian Basescu:50.33%
Mircea Geoana:49.66%

Geoana s-a grabit ca fata mare la maritis si la ora 21:00 s-a si declarat presedintele Romaniei. Problema e ca PSD, Geoana, Antonescu si Johannis au fost pacaliti chiar de propria lor propaganda. Televiziunile aservite Antena3 si RealitateaTV au calcat pe data de 6 decembrie toate regulile CNA-ului. Parca aceste televiziuni au fost infiintate doar pentru acest motiv, alegerile din 2009. In ziua voturilor pe Antena3 au fost extrem de multe nereguli: au fost invitati personaje politice ca Vadim, Ciorbea, Petre Roman si au si prezentat datele unui sondaj in emisiunea Gebrielei Vranceanu Firea cica din greseala.
Pentru aceste personaje nu conteaza numaratul voturilor ci sondajele lui Vantu si Voiculescu!

Se stie ca la turul I cel mai aproape de adevar a fost CURS pentru TVR. Acum s-a vazut acelasi lucru.

PSD-istii vorbesc de fraudarea alegerilor dar ei nu vad sau nu vor sa vada ca judetele cu cele mai multe tentative de frauda au fost chiar in judetele controlate de ei: Teleorman, Dolj, Galati! Adica aceste judete au fraudat degeaba??

Victor Ponta, purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la preşedinţie, spune că Mircea Geoană a câştigat clar la vot şi a acuzat PD-L de fraudă." Eu ştiu un singur lucru. Am o datorie faţă de copiii mei să scap România de Traian Băsescu. Nu am reuşit acum, o s-o facem peste câţiva ani. E păcat!", a declarat Ponta. Întrebat ce părere are despre răsturnarea de situaţie de după numărarea voturilor, Ponta a comentat: "La ei, sistemul de furt şi de fraudare a funcţionat mai bine. S-a întâmplat lucrul acesta şi pe vremea lui Ceauşescu. Până la urmă a căzut şi Ceauşescu, va cădea şi Băsescu".(Evz.ro)

Mogulii au avut la dispozitie o masinarie de vot formidabila PSD PNL PRM UDMR.
Au avut televiziunile mogulilor, inclusiv TVR si Radio Romania cu posturile regionale, cu atacuri murdare, intoxicari si minciuni. Aceste televiziuni au facut campanie si in ziua alegerilor si diversiuni pe toate caile. Au avut in comisiile din sectiile de votare majoritatea membrilor, pe cand PDL a avut 1,2 oameni. La final au semnat toti procesele verbale cu rezultate. Cum sa-ti negi propriile semnaturi, daca nu au avut observatii asupra unor neregularitati? Fiecare are, in oglinda, judete cu procentaje similare.

Poporul a votat, poporul are dreptate - asta a spus Johannis, dar oare de ce Geoana, Antonescu si intreg alaiul PSD-ist nu stiu ce e acela fair-play???

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.