Treceți la conținutul principal

GayLord

Eu cred din ce în ce mai tare că lumea aceasta nu mai are scăpare! Dacă scăpăm de anul 2012 şi de dezastrele naturale, de meteoriţii ce vor cădea pe Pământ tot nu înseamnă că ne-am salvat de la distrugere. Ce ne-o facem cu mâna noastră nu ne face nimeni şi nimic. Mi se pare că totul e cu susul în jos, că tot ceea ce era normal până acum, sa zicem 40 de ani, acum e pe de-andoasălea, la propriu şi la figurat.

De felul meu eu sunt mai conservator în ideea de cum ar trebui să fie un om în societate, dar sunt conştient şi de faptul că nu totul e aşa cum aş vrea eu să fie. Câteodată realitatea mă loveşte în faţă ca un TGV (vroiam să zic tren accelerat de la CFR dar la ce viteză prind astea ar fi fost prea puţin zis). Lumea a luat-o pe o cale greşită dar ne ascundem în spatele a tot ceea ce credem noi că e modern, cool, trandy.


Ca să ajung acolo unde doream vreau să zic faptul că mulţi cred că homosexualitatea e cool, e trandy, e ceva normal. Eu unul nu cred asta şi nimeni sau nimic nu îmi va schimba această părere. Mulţi zic faptul că sunt unele animale homosexuale, şi noi oamenii, cum suntem la rândul nostru nişte animale e normal ca unii dintre noi să fie homosexuali. Comform tranzitivităţii a=b şi b=c rezultă a = c, în cazul nostru unele animale = homosexuale şi oameni = animale rezultă unii oameni = homosexuali. Aşa suntem noi oamenii, când facem ceva rău, sălbatic, feroce dăm vina pe originea noastră animală (M-am îmbătat ca un porc- de parcă am vedea tot timpul porci beţi, Te comporţi ca un bou- de parcă boii ar fi infideli, beţivi, bădărani etc.), iar atunci când facem ceva extraordinar, creăm ceva benefic zicem că doar nu suntem animale...

Dacă nu eşti de acord cu unele practici moderne – homosexualitatea, sexul în grup, legalizarea prostituţiei, legalizarea drogurilor – şi îţi exprimi punctul de vedere poţi fi marginalizat de societate deoarece nu te integrezi în rândurile ei. Dacă vezi doi homosexuali săruntându-se pe stradă e ceva normal, dar dacă vezi un om răhăţindu-se la colţul unui bloc – ceea ce e foarte normal, să te răhăţeşti – ţi se pare o nesimţire, ceva anormal, îţi vine să-l bagi la pârnaie pe ăla care ţi-a marcat teritoriul.

Am citit azi un articol într-un ziar american despre trăirile, grijile şi confuziile unui tânăr gay, în vârstă de 18 ani. Ceea ce m-a făcut să râd cu un ochi dar şi să plâng cu celălalt a fost şi felul cum era redat acel articol dar şi povestea în sine.

Articolul este intitulat: Gay Teen Worried He Might Be Christian, în traducere Tânăr homosexual îngrijorat că ar putea fi creştin.

Articolul începe prin a-l prezenta pe acel tânăr ca fiind unul obişnuit, ce merge la cumpărături în mall, face parte din corul şcolii, face sex cu alţi băieţei de vârsta lui, face lucruri obişnuite....nu? Acest băieţel trăieşte într-o lume roz-bombon, o lume perfectă! Dar zilele pline de soare treptat devin înorate când apare un sentiment ciudat ce-l roade din străfundul sufletului...El este îngrijorat că ar putea să fie creştin.

But lately, a growing worry has begun to plague this young gay man. A gnawing feeling that, deep down, he may be a fundamentalist, right-wing Christian.

Ce nenorocire, ce dezastru! Cum se poate aşa ceva? Un om să fie creştin, un băieţel gay să creadă în Dumnezeu? I feel so confused. (zice el).

The openly gay teen, who came out to his parents at age 14 and has had a steady boyfriend for the past seven months, said he first began to suspect he might be different last year, when he started feeling an odd stirring within himself every time he passed a church.

În mintea băiatului dar şi a celor din jurul lui a fi diferit e cu totul altceva de a fi gay. În concepţia lor a fi creştin e diferit, a fi creştin înseamnă a nu fi integrat în societate, a fi exclus. Înnainte un gay avea dificultate să zică faptul că-i plac persoanele de acelaşi sex, ţineau ascuns acest secret şi cu greu îl divulgau. Acum e invers, a fi gay e uşor de zis, e mult mai greu şi mult mai tabu să zici că esti creştin!

"The other week, I was this close to picketing in front of an abortion clinic," the mortified teenager said, his eyes welling up with tears. "I know it's wrong, but I wanted so badly to do it anyway. I even made one of those signs with photos of dead fetuses and hid it in my closet. I felt so ashamed, yet, at the same time, it was all strangely titillating."
Faber's parents, although concerned, said they're convinced their otherwise typical gay son is merely going through a conservative Christian phase.


Băiete, fă tu sex cu alţi băieţei şi o să vezi că peste zeci de ani nu o să mai fi nevoit să protestezi împotriva avorturilor deoarece nu o să mai fie posibil aşa ceva, nu o să se mai ştie ce e aceea o naştere normală ci o să fie numai naşteri în eprubete. Iar părinţii acestui îngeraş cred că fiul lor trece printr-o fază de creştinism conservator. E normal, la pubertate trebuie să afli dacă eşti sau nu creştin, experimentezi să vezi dacă îţi place, te descoperi...

"I caught him watching The 700 Club once when he thought he was alone in the house, and last week, I found some paperbacks from the Left Behind series hidden in his sock drawer," his mother, Eileen Faber, said. "I'm sure he'll grow out of it, but even if he doesn't, I will love and accept my son no matter what."

E ca şi cum o mamă normală la cap, într-o lume normală ar fi îngrijorată dacă şi-ar găsi băiatul uitându-se la filme porno cu homosexuali, dar în cazul de faţă ea e îngrijorată nu de faptul că băieţelul ei şi-o trage cu alţii ci pentru faptul că l-a prins uitându-se la emisiuni religioase... Dar important e faptul că mămicuţa îşi va iubi colilul ircum ar fi el şi într-adevăr asta-i de apreciat.

Oricum, partea cea mai hazlie acum urmează.

Faber's father was far less tolerant in his comments.

"No son of mine is going to try to get intelligent design into school textbooks," Geoffrey Faber said. "And I absolutely refuse to pay his tuition if he decides to go to one of those colleges like Oral Roberts University where they're just going to fill his head with a lot of crazy conservative ideas."

Citind rândurile de mai sus am crezul că poate tat-su e mai normal la cap şi că nu e chiar aşa de tolerant. Când am citit Oral Roberts University, credeam că e vreo universitate pentru gay, păcălit fiind de cuvântul oral.

Dar nici gând, tăticuţul zice I just want my normal gay son back. Cu aşa părinţi, aşa copil!

Articolul original este aici.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.