Treceți la conținutul principal

Na! Am Câştigat şi Eu Ceva!


Am un an şi ceva de când am început să scriu pe acest blog! Am început cu un post despre Bucureşti unde am povestit aventura mea de acolo, am continuat cu diferite post-uri despre aproape toate lucrurile care ma interesează fără a-i da o temă anume acestui blog. Scriu despre ce-mi vine pe moment, nu am aproape niciodată un subiect anume plănuit de înainte, pur şi simplu vin acasă şi mă gândesc despre ce să mai scriu... Din această cauză, poate, majoritatea posturilor mele sunt neinteresante şi poate şi că din această cauză am foarte puţini vizitatori. Dar nu cantitatea contează ci calitatea.

Toţi cei care mă citesc sunt oameni excelenţi şi cu bun simţ. Din fericire nu am avut parte de spamm-uri sau de înjurături pe blog şi e foarte bine aşa.

Unul dintre cititorii mei mi-a făcut o mare bucurie acum câteva zile în urmă, mai exact pe data de 28 Ianuarie, oferindu-mi un premiu virtual intitulat Superior Scribbler Award. Amanda13 (din păcate nu ştiu numele adevărat) m-a inclus în lista ei de câştigători şi pentru acest lucru vreau să-i mulţumesc şi să-i spun că mă simt onorat.

Regulamentul concursului spune că trebuie să dau şi eu mai departe acest premiu la alţi 5 bloggeri. Regulamentul îl aveţi aici:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.
2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.
4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr. Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat
5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.
(l-am copiat de pe blogul Amandei, sper să nu se supere...)

Astfel am să dau şi eu mai departe acest premiu la următorii:

- secţiunea politică: premiul revine unui om ce nu a fost şi nu este infectat de comunism. Blogul intitulat Neinfectat de Comunism mă atrage de fiecare dată în special din cauza caricaturilor sugestive, realizate într-un mod profesionist...cred că sunt făcute cu Photoshop :).

- secţiunea cultură: premiul îl dau Amandei cu toate că şi ea mi l-a dat mie. Facem schimb! Blogul Amandei îmi place foarte mult, îmi place cum scrie, cum gândeşte! Am să-l citesc în continuare cu plăcere!

- secţiunea new blogger: premiul revine colegului meu Bogdan Grădinaru şi blogului său intitulat Bazzarrr 2.0. Blogul este în engleză şi conţine subiecte ... inginereşti. Bogdan, de ce ţi-ai pus numele de Bazzarrr 2.0?

- un premiu vreau să-l ofer lui Tivadar Emanuel cu toate că a mai primit un astfel de premiu de la altcineva (de la Cora). Îmi place blogul lui şi e printre primele bloguri la care m-am abonat!

- mai am un premiu şi vreau să-l ofer lui Andrei Alin de pe sit-ul WebUpd8. Cu toate că nu cred că o să vadă acest premiu vreau să i-l ofer drept răsplată pentru că am învăţat foarte multe lucruri de pe sit-ul lui.

Cam atât! Mai sunt şi alţii pe care-i citesc cu plăcere, dar regula zice să aleg doar 5 bloguri.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.