Labor omnia vincit improbus!

5 feb. 2010

Toyota şi Frânele


Am citit acum două zile că sunt nişte probleme la unele maşini Toyota. Mai exact sunt probleme la pedala de acceleraţie care rămâne blocată şi la pedala de frână care nu răspunde după aşteptări.

Oricum, eu am încredere în această marcă de maşină şi oricum problema e numai la Toyota Primus care-i o maşină hibrid deci nu prea mulţi au cumpărat-o până acum.

Unii, cu imaginaţia bogată, au şi creat un nou slogan nou acestei mărci de maşini:

2 comentarii:

  1. problemele de la Toyota sunt intr-adevar foarte grave, au inceput sa recheme si un model care abia ce a iesit in noiembrie, adica dupa ce au inceput framantarile cu altele... puteau cu alte cuvinte sa-l faca mai cu grija.

    la stiri tot dau un mesaj telefonic inregistrat la 911 cu o familie care ramasese fara frane, cateva secunde inainte ca toti sa moara spulberati pe autostrada...

    aici esti pur si simplu mort fara masina, asa ca da-ti si tu seama ce amploare are fenomenul... noroc ca noi nu avem nicio toyota.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu lucrez in automotive, chiar in sisteme de franare, si firma Toyota nu au frane de la noi! Daca ar fi avut poate ca nu s-ar fi intamplat chestiile astea... :)

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):