Labor omnia vincit improbus!

23 mar. 2010

prOTV


ProTV! M-am săturat de postul ăsta de rahat!

Ce urmăresc pe acest post e România te iubesc în care se arată uneori prostia tipică românească, şmecheria şi hoţia dragilor noştrii conducători dar uneori şi ingeniozitatea, ospitalitatea, credinţa românilor. Mai urmăresc Divertis Show deoarece au glume inteligente şi-şi bat joc de politicienii români.

În rest e la pământ, mai ales cu emisiunea asta Happy Hour, ce se dă a fi una cu rating...Dar la câţi de mult se caută scandalul în România, la cât se promovează imbecilitatea e normal totuşi ca majoritatea oamenilor să se uite la această emisiune. Într-o navigare pe sit-ul prOTV am ajuns pe Happy Hour când i-am văzut moaca celei mai proaste blonde, olimpică la matematică, numită Senzuala. Am vrut să văd ce mai zice poate găsesc vreun subiect de blogărit. Nu am găsit nimic de scris despre asta deoarece scriu de zor ăştia de la CanCan sau alte porcării de ziare...Totuşi am vrut să-mi arăt indignarea faţă de personajele invitate de Măruţă la emisiunea lui de rahat aşa că i-am lăsat un mesaj aici.

ProTV-ul a ajuns o replică a OTV-ului. Ăia măcar nu se dau a fi cea mai tare televiziune şi invită toate rebuturile sociale pe când voi vă credeţi cu pretenţii, cu moţ în frunte. Dar pot spune că OTV e cu două clase peste voi deoarece OTV găseşte "vedete" ca Tolea "Ciomag" ăsta sau Magda Şi Nu Mai Ştiu Cum şi voi le promovaţi,le daţi o faţă mai umană, deci nu sunteţi prea diferiţi de OTV...
Promovaţi prostia şi incultura prin emisiuni ca Happy Hour sau seriale ca State de "Rromânia".
Să vă fie ruşine PROTV şi să-ţi fie ruşine Măruţă, tu care te dai şi te crezi cel mai dăştept.

Prostia tronează pe lângă OTV şi la ProTV, Acasă TV, Antene, MTV, ce mai, aproape la toate televiziunile româneşti!

8 comentarii:

 1. aproape totu-i de rahat la televiziunile romanesti din pacate ///

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa e Emanuel,
  Eu unul m-am dezabonat de la TV prin cablu...

  RăspundețiȘtergere
 3. Și tu ești invitat duminică, 28.03.2010, pe terenul de la Top of the fooball, de pe Milea, să-ți etalezi talentele ascunse la un meci de fotbal.

  Lista o găsești aici:
  http://daninhodj.blogspot.com/2010/03/fotbalblogtweetmeet-sibiu.html

  Înscrie-te și tu :)

  RăspundețiȘtergere
 4. totu e facut sa ne spele creierii...totu e facatura...totu dezumanizeaza...pt ce?...totu PT BAN frate...si eu as face la fel ca...asa e omu...aici s-a ajuns,dar problema e ca...niciodata nu o sa se termine ci o sa fie din ce in ce mai rau ;)...in lumea asta traim...obisnuiti-va sa muriti incet daca sunteti slabi!mesaj pt toti...sper sa ne trezim si sa intram si noi in randul lor si atunci o sa aibe concurenta si o sa decada si toti vom fi egali...bafta vasi ;).eu.

  RăspundețiȘtergere
 5. N-ai zis nimica de ştirile horror...

  RăspundețiȘtergere
 6. @bibiolandezu
  Multumesc pentru vizita!
  Cred ca e primul comentariu pe acest site dar sper sa nu fie si ultimul!
  Ai dreptate in ceea ce ai zis! Si eu sper sa nu mai consumam astfel de emisiuni, talk-show-uri, filme si prostii din astea dar va fi foarte greu. Inainte mai urmaream Happy Hour ca era cat de cat decenta dar acum e penala rau. Nici nu vreau sa-l mai vad pe Maruta in fata ochilor!

  @Nasu'
  Vai, Stirile de la ora 5 sunt "criminale". Multi pot invata cum sa omoare pe altii daca urmaresc aceste stiri...Topoare in cap, violatori de babe sau de ingropati, drogati...ce mai?! un adevarat fiesto de nelegiuiri...

  RăspundețiȘtergere
 7. totu e facut sa ne spele creierii...totu e facatura...totu dezumanizeaza...pt ce?...totu PT BAN frate...si eu as face la fel ca...asa e omu...aici s-a ajuns,dar problema e ca...niciodata nu o sa se termine ci o sa fie din ce in ce mai rau ;)...in lumea asta traim...obisnuiti-va sa muriti incet daca sunteti slabi!mesaj pt toti...sper sa ne trezim si sa intram si noi in randul lor si atunci o sa aibe concurenta si o sa decada si toti vom fi egali...bafta vasi ;).eu.

  RăspundețiȘtergere
 8. aproape totu-i de rahat la televiziunile romanesti din pacate ///

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):