Labor omnia vincit improbus!

11 oct. 2010

Antivirusul AVG Gratuit Timp de un An


UPDATE: oferta celor de la AVG pentru licenta gratuita timp de un an nu mai este valabila.

Apăi, dacă folosiţi Windows fără licenţă măcar să aveţi şi voi un antivirus CU licenţă. Din fericire aveţi noroc! AVG oferă gratuit licenţă pe 12 luni la produsul lor intitulat AVG Internet Security 2011 care în mod normal ar fi costat 55$. Pachetul acesta întreg conţine AVG AntiVirus, protecţie AntiSpam, un firewall şi un modul de Protecţia Identităţii.

Cei care doresc să se bucure de această mega ofertă(de parcă aş face reclamă la vreun supermarket) tot ce trebuie să facă e să intre pe această pagină şi să completeze un formular extrem de simplu.

Dacă vreţi să folosiţi licenţa 13 luni în loc de 12 există o mică şmecherie. Downloadaţi antivirusul care vine implicit cu o opţiune de 30 de zile de încercare a întregului pachet. Instalaţi programul, alegeţi trial dar nu îl activaţi!!!

După ce trec cele 30 de zile în care v-aţi putut folosi de întreg pachetul antivirus, în ziua 30 activaţi-l. Dacă nu vreţi să vă complicaţi puteţi să-l activaţi imediat după ce downloadaţi programul şi-l instalaţi sau după ce primiţi cheia de activare prin e-mail.

Sănătate vouă şi moarte viruşilor! :)

5 comentarii:

 1. mersi frumos de info
  ps. am schimbat un pic link-ul blogului "Titanya"..daca ai timp si daca vrei poti sa schimbi in blogroll...multam fain :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Legat de AVG:
  http://www.bogdanturcanu.ro/nu-e-nevoie-de-downgrade-hardware/

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut Bogdan,
  Merci mult pentru link :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut Bogdan,
  Merci mult pentru link :)

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):