Labor omnia vincit improbus!

2 oct. 2010

Nesimţire


Săptămâna trecută, pe 25 septembrie, când avea loc marea adunare naţională pentru îndepărtarea jegului din ţară Let's do it România! am încercat să fac şi eu puţin curat în faţa blocului. Defapt am făcut foarte curat în grădina din faţa geamului şi prin faţa scării şi am reuşit să strâng o pungă mare de plastice şi hârtie. 

Cât timp făceam curat a venit un vecin să mă privească şi mi-a zis că şi el a făcut curat pe acolo cu muuullttt timp în urmă şi că a găsit şi prezervative aruncate de la vecinii de de-asupra. Cât de bătut în cap poţi să fii să arunci prezervative pe geam?

În fine, ce vroiam să zic e faptul că acum, la o săptămână, nici nu îţi poţi da seama că s-a făcut curat. Grădina e plină de pahare de plastic de la magazinul din colţ, chiştoace de ţigară, hârtii şi, cine ştie, poate şi prezervative de la maneliştii de de-asupra.

Degeaba vrei să faci curat dacă pe lângă tine trăiesc numai maimuţe!

5 comentarii:

 1. nu cred ca ai făcut degeaba curățenie. cred ca dacă cineva ar face în fiecare săptămână curățenie după ei și-ar da seama la un moment dat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca ai dreptate! Oricum, in general romanii is foarte indiferenti la ceea ce se intampla in jurul lor...

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca romanii vor pastra curatenia doar atunci cand se vor da amenzi usturatoare. nu prea inteleg de ce nu se dau mai repede amenzile astea.

  RăspundețiȘtergere
 4. nu cred ca ai făcut degeaba curățenie. cred ca dacă cineva ar face în fiecare săptămână curățenie după ei și-ar da seama la un moment dat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca ai dreptate! Oricum, in general romanii is foarte indiferenti la ceea ce se intampla in jurul lor...

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):