Labor omnia vincit improbus!

2 nov. 2010

Miss România nu e Miss World


Mă uitam puţin peste nişte poze cu Miss World 2010 (ce să-i faci? plictiseala!) şi m-am gândit să mă uit şi la fata care ne-a reprezentat pe noi. Miss România 2010 se numeşte Lavinia Postolache şi puteţi vedea clipul de prezentare aici. Fata e frumoasă, nu e urâtă, dar nici extraordinară nu e! Am văzut prin Sibiu fete de ZECI de ori mai frumoase ca ea, nu mai zic de Botoşani şi Suceava, Moldova în general. Totuşi, nu înţeleg cum de fiecare dată ajung la astfel de concursuri numai fete normale, fete pe care le vezi la orice colţ de stradă, ca să zic aşa. Nu e de mirare că nu am luat niciodată vreun premiu la Miss World! Poate că şi acolo se trimit fete cu relaţii, nepotisme, pile, banii, naiba ştie! 

Am avea mai multe şanse dacă ăştia cu Miss România ar merge prin universităţile din România şi ar lua o fată la nimereală...serios!

Dacă faceţi o comparaţie între câştigătoarea Miss World care-i din SUA şi pe fata noastră o să vedeţi o mare diferenţă. Cu toate că toţi din străinătate ne laudă cu femeile noastre frumoase observ că suntem de fiecare dată codaşi la concursuri de o mare anvergură...Un paradox!

P.S. fata din poza de mai sus e Miss SUA şi acum Miss World.

5 comentarii:

 1. Acum ca esti blogger activ in blogosfera sibiana hai la blogmeet! :)

  Blogmeet sibian - a II a - editie de toamna 2010 http://t.co/j8ts3B4 plss (sa se dea din gura-n gura)

  RăspundețiȘtergere
 2. din cate stiu la miss trebuie sa treci de niste probe, nu trebuie sa fi doar frumoasa, ci trebuie sa mai ai si niste calitati care nu tin de frumusete.
  nu zic ca ale noastre nu se descurca la miss, dar poate ca si juriul nu este foarte corect..

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, stiu ca mai sunt si alte probe dar pe langa faptul ca fata stie nush cate limbi, ca e desteapta, ca stie sa faca mancare,etc...cel mai important e ca trebuie sa fie frumoasa ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, stiu ca mai sunt si alte probe dar pe langa faptul ca fata stie nush cate limbi, ca e desteapta, ca stie sa faca mancare,etc...cel mai important e ca trebuie sa fie frumoasa ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Acum ca esti blogger activ in blogosfera sibiana hai la blogmeet! :)

  Blogmeet sibian - a II a - editie de toamna 2010 http://t.co/j8ts3B4 plss (sa se dea din gura-n gura)

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):