Labor omnia vincit improbus!

26 dec. 2010

#România, ţara mea!


Câteva imagini spectaculoase cu frumoasa şi nepreţuita noastră ţară Ronia.

Ştiu că majoritatea zic că avem o ţară de că..., că nu se face nimic, că totul e naşpa, dar oare adevărul nu e faptul că noi suntem de că..., că noi nu facem nimic, că noi distrugem tot ce e frumos în ţara asta şi că tot noi aruncăm la gunoi tradiţiile şi identitatea naţională?

Poate ar trebui să începem noi să ne schimbăm mai întâi şi apoi să încercăm să schimbăm pe ceilalţi, să vedem partea plină a paharului dar nici să nu ne culcăm pe o ureche. România e o ţară unică şi din păcate e mult mai preţuită de străini decât de români. Şi eu eram revoltat cândva că nimic nu merge, că totul e naşpa dar am făcut ceva ca să schimb să fie bine? NU!

Cum avem şi noi probleme aşa au şi alte ţări! Să nu credeţi că alţii sunt mai cu moţ în frunte ci din cauză că au avut o istorie mai blândă au putut să evolueze. În fine, recomand articolul de aici intitulat Gaura neagră a României, mai ales acelora care ştiu să critice această ţară dar nu fac nimic ca lucrurile să se îndrepte şi poate vor înţelege că acea gaură neagră a României suntem chiar noi!

Mai jos aveţi câteva poze extraordinare făcute în România (de străini sau români):
5 comentarii:

 1. intr-adevar sunt superbe ...dar eu tot vreau sa plec dincolo ......

  RăspundețiȘtergere
 2. Emanuel, cum ai petrecut de Craciun?
  Sa pui pe site la tine poze de la Cavnic ca e o zona faina!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mah a fost bine ... acasa cu familia... nu am prea facut poze decat cateva in casa ... ca apoi cand a nins nu am mai avut aparat ... trebuia eu sa-mi cumpar ...dar mnoah am ramas fara fonduri :))
  la voi?

  RăspundețiȘtergere
 4. Emanuel, in Sibiu a fost bine dar pacat ca nu a nins darse pare ca o sa avem zapada de Rev.

  RăspundețiȘtergere
 5. Emanuel, in Sibiu a fost bine dar pacat ca nu a nins darse pare ca o sa avem zapada de Rev.

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):