Labor omnia vincit improbus!

22 dec. 2010

Topul Personal al Filmelor din 2010


Din păcate nu am reuşit să văd toate filmele importante din anul 2010 dar totuşi am văzut destule. Defapt cred că pot spune nu din păcate ci din fericire nu am văzut toate filmele deoarece dacă le vedeam pe toate însemna că aveam prea mult timp liber deci frecam menta...

Acum că e sfârşit de an e normal ca peste tot să se facă topuri şi topuri despre orice: muzică, vedete, fotbalişti, cărţi, deci e normal să fie incluse şi filmele. Cu siguranţă pe Internet sunt sute de topuri cu cele mai vizionate filme ale anului 2010, cele mai bune comedii, cele mai cele mai...dar mai jos vreau să enumăr câteva filme ce mie mi-au plăcut.

Aşadar am să fac un top personal cu cele mai frumoase 10 filme din 2010 pe care le-am văzut:


10. Green Zone
9. Hot Tub Time Machine
8. Grown Ups
7. The A-Team
6. Salt
5. Book of Eli
4. From Paris With Love
3. Social Network
2. Inception
1. Shutter Island

Filmele de la 1 la 5 mi-au plăcut foarte mult şi am rămas impresionat mai ales de finalul neaşteptat din Shutter Island. Inception nu mi s-a părut chiar atât de fabulos pe cât spun unii că a fost, eram de fiecare dată conştient în ce vis se află actorii şi ce trebuie să facă. Mulţi spun că asta i-a bulversat, că nu ştiau în ce vis se aflau în film .... dar sincer nu e atât de greu de înţeles. Social Network e frumos, înţelegi că dacă vrei să ajungi în top trebuie să fii cam parşiv.

Filmele care m-au dezamăgit : The Last Airbender, Vampires Suck, Clash of the Titans, Twilight 3 Eclipse (naşpa TARE)....şi mai sunt câteva.

O listă cu filmele anului 2010, un fel de top pe IMDB.

Voi aveţi vreun top?

5 comentarii:

 1. ce faceai daca vedeai toate filmele??? Frecai menta?
  :))

  RăspundețiȘtergere
 2. eu nu am nici un top ... n-am vazut nici unul anul asta :))

  RăspundețiȘtergere
 3. In 2010 au fost realizate multe filme si daca ma apucam sa ma uit la toate ar fi insemnat ca am prea mult timp liber. Timp liber de-a cursul unui an ar fi insemnat pentru mine faptul ca nu am de lucru, ca nu am altceva mai bun de facut. Cand nu ai nimic de facut se spune ca "freci menta, ca sa iasa musetel" (vorba unui prieten) :).

  Asta-i in cazul meu! Poate sunt altii care au o gramada de alte chestii de facut si mai au si timp sa vada toate filmele. Fiecare cum isi administreaza timpul :)

  RăspundețiȘtergere
 4. In 2010 au fost realizate multe filme si daca ma apucam sa ma uit la toate ar fi insemnat ca am prea mult timp liber. Timp liber de-a cursul unui an ar fi insemnat pentru mine faptul ca nu am de lucru, ca nu am altceva mai bun de facut. Cand nu ai nimic de facut se spune ca "freci menta, ca sa iasa musetel" (vorba unui prieten) :).

  Asta-i in cazul meu! Poate sunt altii care au o gramada de alte chestii de facut si mai au si timp sa vada toate filmele. Fiecare cum isi administreaza timpul :)

  RăspundețiȘtergere
 5. ce faceai daca vedeai toate filmele??? Frecai menta?
  :))

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):