Treceți la conținutul principal

Geamul Inteligent de la Samsung

La CES 2012 au fost prezentate o mulţime de noi gadget-uri care mai de care mai performante şi mai dichisite cu tehnologie. Cred că cel mai mare impact asupra vizitatorilor l-a avut geamul inteligent (Smart Window) dezvoltat de Samsung deoarece de mult timp aşteptăm un astfel de produs. L-am văzut de multe ori prin filme şi jocuri video şi speram să fie dezvoltat cât mai rapid. Oricum, nu îmi permit să cumpăr aşa ceva, mai trebuie să muncesc vreo câţiva ani buni şi să pun bani de-oparte, fără să mănânc.Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos:

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.