Labor omnia vincit improbus!

20 mai 2012

Dacă Diablo 3 ar fi o femeie


Diablo 3 este cel mai aşteptat joc în 2012 având în vedere că acum aproape 13 ani  a apărut Diablo 2 şi a fost, cred, cel mai tare joc posibil din acea perioadă. Mulţi au pierdut zile întregi cu acest joc, ori că erau copii, adolescenţi sau chiar oameni maturi.

Acest joc a fost atât de aşteptat încât sunt sigur că cei care au jucat acum 13 ani Diablo 2 sigur vor juca şi Diablo  3 acum. Totuşi 13 ani e ceva aşa că unul care avea, să zicem 20 de ani când a jucat partea a doua a seriei, acum ar avea vreo 33. Poate are pe lângă el şi o nevastă, copii, serviciu, etc. Mă întreb oare care i-ar fi priorităţile? Să dea de mâncare copiilor sau să mai kilărească câţiva undead?6 comentarii:

 1.  Din pacate Diablo 3 lasa de dorit deoarece are multe limitari. Cea mai mare e faptul ca daca nu ai conexiune buna la internet nu poti sa-l joci. Asta e o prostie. E un fel de WoW. Oricum, din cate am citit D3 pe cat de asteptat a fost pe atat de dezamagitor este....

  RăspundețiȘtergere
 2. cel mai bun joc la vremea lui si mult dupa. in 2001-2002 dormeam la servici cu capul pe masa dupa o noapte de consumat stamina, nu ma intelegeam cu nevasta cum sa impartim calculatorul, ea fiind mai ahtiata ca mine dupa acest joc. am incercat sa-l termin cu mai multe caractere, insa am reusit doar cu assasin la nivelul 86. sunt curios cum e d3, dar cu siguranta nu voi mai avea acelasi timp pentru a-l juca.

  RăspundețiȘtergere
 3.  Intr-adevar sunt alte jocuri mai faine. Eu sunt fan al FPS-urilor si cel mai tare joc mi s-a parut Battlefield 3.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am jucat si eu putin, dar nu mi-a placut foarte mult...Sunt alte jocuri mult mai misto decat asta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mi se pare destul de ok jocul...chiar daca nu ma omor eu prea mult cu jocuri de genul...

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):