Treceți la conținutul principal

Comentarii-n versuri

Cu toate că am plecat din Suceava acum şase ani nu înseamnă că nu mă mai interesează ce se întâmplă în acest oraş. Pe cât posibil încerc să fiu informat prin intermediul unor site-uri ca Monitorul de Suceava. Deci, urmăresc acest site aproape în fiecare zi. Citesc şi comentariile care, câteodată, sunt foarte hazlii.

E un user mai special pe MdS care scrie fiecare comentariu în versuri. User-ul cu numele de ABCDAR nu cred că a scris vreun comentariu pe Monitorul care să nu fie în versuri. E adevărat că nu toate poeziile lui de situaţie sunt formidabile, dar trebuie să apreciem efortul.

De exemplu, ce a scris la acest articol numit Liceu în procedură de executare silită, pentru drepturi salariale refuzate unor profesori:
profesori ? drepturi salariale ? terminaţi-vă, bah, cu d-astea !
ei trebuie târâţi la DNA şi scuipaţi de elevi
mostrele de incultură-s extra ☭ te, învăţământule.. conservi ?
oricum studiem wireless ( asta ne e zestrea )

profesorii ? ce-i aia ? nişte abulici pe lângă curtea şcolii
plătiţi să facă "şşşt" când bunul elev zbiară
de data asta ce mai vor ?! salarii mărite ? iară ???
da' ce...salariul de luna trecută-i mâncat de molii ?

consecvent ca tractoru-n brazdă profesorul predă
cui ? cui vrea să-l mai bage-n seamă
"societatea" cocalară ,normal ... n-o să se teamă
că generaţia de mâine în ignoranţă stă

oribilul show din fotografia înfăţoşată de România
trăind prin conjuncturi excepţionale doar
nu mişcă mase, nu ... fiindcă (nu-i aşa ?! ) e clar
reţeta pentru "vindecare" nu e .. ironia

Cum spuneam, nu sunt formidabile, dar măcar are propriul stil.

Un alt comentariu mai recent:

la articolul Comune păzite de un singur agent sau posturi de poliţie fără maşină de serviciu ...

Ar fi foare interesant dacă cei de la Monitorul de Suceava ar putea, cumva, să-l contacteze pe ABCDAR şi să-i ia un interviu. Bineînţeles identitatea lui să poată rămâne ascunsă dar măcar să aflăm şi noi de ce scrie toate comentariile în versuri.

Asta îmi aduce aminte de cei de la Evz care nemaiputând suporta spam-urile bloggerului cu vecini psihopaţi s-au decis să-i ia un interviu.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.