Treceți la conținutul principal

TV online

Nu sunt deloc multumit de serviciile RDS, mai ales la cablul TV. Am la PC un tunner WinFast pe care l-am cumparat anul trecut si imi merge foarte bine, nu am avut probleme cu el. Chestia e ca de o luna nu stiu ce s-a intamplat dar unele posturi se vad foarte prost, cu purici, dungi, tot tacamul. Stiu ca nu e de la tunner pentru ca nu au probleme toate posturile ci doar unele. Am sunat la cei de la RDS si le-am spus problema si mi-au promis ca o sa trimita pe cineva a doua zi. A doua zi seara i-am asteptat si nu au venit, m-au sunat si si-au cerut scuze, eu am inteles; asta a fost intr-o vineri. Luni cand am sunat din nou la RDS mi-au zis ca cei care se ocupa cu service-ul m-au sunat si sambata si duminica, ceea ce nu a fost adevarat.In fine, chestia e ca de o luna ii astept sa vina si nimic. Asa ca m-am gandit sa renunt la abonamentul TV si sa-mi maresc abonamentul la net. O sa ma uit la TV de pe net mai ales ca sunt niste sit-uri pe care poti sa vezi si programele romanesti.
Acasa am laptop (folosit de mine) pe care am pus Linux Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope si un PC pe care am Windows Xp. O sa instalez SopCast (un plugin folosit pentru a vedea TV online) pe PC si o sa ma uit la TV pe PC. Pacat ca nu merge si pe Linux aceste sit-uri. Sper ca pe viitor sa se remedieze situatia.

Acestea sunt sit-urile:
http://www.cool-digitv.net/ -> aveti grija deoarece acest sit este catalogat de WOT  ca ar avea reputatie scazuta.
http://www.tvonline365.net/ ->acest site nu are pana acum nicio problema. Are majoritatea posturilor romanesti si o gramada de alte posturi TV.

Daca stiti si alte sit-uri de acest gen va rog sa le lasati la comentarii.
Multumesc!


Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.