Treceți la conținutul principal

Geoană o dă în Bară

Nu trece zi sau noapte în care Geoană, unul dintre candidaţii la preşedinţie, să nu zică câte o prostie. Dar m-am obişnuit cu prostioarele lui şi atunci când mai dă cu bâta în baltă nu mă mai miră, chiar mă amuză.
Nici măcar un copilaş nu-l mai crede pe acest personaj (sau mă înşel?!) sau poate că sunt câţiva copilaşi de grădiniţă care cred poveştile spuse de Geoană. Aşa cum nu crezi că Scufiţa Roşie s-a întâmplat cu adevărat aşa nu poţi crede ceea ce zice că va face acest Mircea. Calitatea lui cea mai mare faţă de predecesorii lui este faptul că numele de familie nu se mai termină în ESCU ci în ăăăăă...în Ă. Deci marea schimbare a României va fi că vom avea un preşedinte cu un alt sufixt.

Geoană ăsta e un adevărat politician şi spun asta pentru că poate să vorbească ore în şir fără măcar să zică ceva. Are un dar de a spune poveşti şi SF-uri cum nici nu-ţi imaginezi! Nu ştiaţi asta? Păi nu aţi auzit de poveştile scrise de Geoană? Apăi să vi le enumăr, unele chiar au fost ecranizate:

  1. 20.000 de euro din canci - o dramă în care nişte oameni muncitori obligaţi de nevoi pleacă în altă ţară ca să-şi câştige existenţa sunt ademeniţi înapoi cu o sumă de bani imaginară. Povestea se termină cu bine, oamenii se întorc, iau banii şi pleacă înapoi în civilizaţie...
  2. Terminatorul Ilici (partea 1) şi Terminatorul Prostănac (partea a II -a)  - un robot creat în fabricile moscovite vine în decembrie 1989 pe teritoriul unei ţări din Sud-Estul Europei ca să distrugă ceea ce nu a reuşit măreţul Ceaşcă. În mare parte reuşeşte dar într-un final este învins de un comandant de navă spaţială plină cu rom. În partea a II-a un alt robot instruit de Terminatorul Ilici încearcă să continue ceea ce maestrul său nu a reuşit, adică distrugerea identităţii acelui popor din sud-estul Europei. Dacă va reuşi vedeţi după alegeri...
  3. Poştaşul sună de două ori să-ţi dea medicamente gratis - un film captivant în care un bărbat roşu în obraji o vrăjeşte cu medicamente gratuite pe o pensionară (pensionată pe caz de boală după ce a mituit doctorul de familie). Oare cei doi vor reuşi să scape de soţul marinar?
  4. Găştile din Bucureşti - într-o lume în care numai banul şi puterea contează Gaşca Roşie compusă din Vanghelie care Este, Hrebenciuc Nemuritorul, SixHouse Năstase, Fascistul Mazăre, Moscovitul Ilici şi şeful lor LittleStupidMan terorizează un întreg oraş subjugat intereselor proprii. Oare va avea curajul ca cineva să li se opună?
Eu le-am citit pe toate şi-i dovedeşte într-adevăr talentul...

Dar cum am spus mai sus, domnul Geoană reuşeşte să dea de fiecare dată cu bâta în baltă şi aşa a şi făcut într-o vizită în oraşul meu natal, în dragul meu Botoşani. Acest oraş era un fiest al celor de la PSD în anii trecuţi, dar oamenii s-au mai deşteptat, au văzut că toată economia, indistria oraşului e căzut, defapt s-a prăbuşit pe timpul PSD-ului. Cum arăta oraşul pe timpul primarului Egner şi cum arată acum?

Cum nu ar fi fost de ajuns că aceşti nenorociţi ne-au sărăcit mai vin pe la noi şi la cerşit voturi. Aşa a făcut când a venit în Botoşani şi plimbându-se printr-o piaţă a fost abordat de o femeie ce avea un şorţ portocaliu. Se poate să fi fost de la partidul mult dispeţuit de el, sau poate întâmplarea a făcut ca acea femeie să aibă un şorţ portocaliu, aşa cum şi eu am un tricou de aceeaşi culoare, asta nu mă face pdl-ist, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să discuţi şi cu acei oameni de o altă culoare politică. Dacă ai pretenţia să fii preşedinte trebuie să asculţi doleanţele tuturor. Preşedinteşe României şi a românilor nu preşedintele romănilor roşii trebuie să fii.

Şi mai mult acest candidat care se dă a fi un gentleman, un diplomat, iritat de acea femeie care i-a zis doar că e nemulţumită de criza politică, criză politică declanşată şi prelungită de PSD dar şi de PNL, candidatul la preşedinţie i-a numit Nemernicii dracului. Asta relevă o adevărată cultură al acestui personaj. Adică toţi botoşănenii care ţin cu PDL sau care nu ţin cu PSD sunt nemernici. Adică deştepţi îs numai ăia care votează şi-l pupă în fund pe el. Şi ăsta ar putea fi preşedintele nostru.

Dar maşinăria de spălat creieri RealitateaTV şi Antena3 nu a zis nimic despre acest MIC incident. Geoană e un sfinţişor ce cere sfaturi la Moscova cum să conducă mai bine spre faliment ţara noastră. E acel Terminator Prostănac din una din cărţile de mai sus.

Mai are tupeu şi agită degetul şi zice Mai bine aţi da subvenţii la agricultori cu guvernul ăsta al vostru şi Aţi nenorocit agricultura. Dar mi se pare că e spălat pe creier, de parcă nu ar ştii cine a fost la guvernare până în 2004 şi din 2008-2009. Cine a distrus CAP-urile, cine a distrus irigaţiile? Uitaţi cum arată Romania după 20 de ani, 20 de ani din care şi PSD a făcut parte, a fost implicat direct fiind cel mai mare partid din România. Ori la guvernare ori în opoziţie a avut tot timpul un cuvând de spus! Au o putere extraordinar de mare, atât de mare încât pot chiar da şi preşedintele jos cu toate că a fost ales de popor, apoi reales de popor după un referendum şi nici măcar nu au avut bunul simţ să ceară scuze românilor pentru ceea ce au făcut.

Aşa că votaţi Geoană şi o să vedeţi ce bine o să o ducem în liniştea mult dorită. Exact ca în liniştea lui Năstase când nimeni nu avea curajul să comenteze ceva, când nu se afla nimic despre corupţiile de la nivel înalt. Dacă acum e dictatură pe timpul lui Băsescu, atunci pe timpul lui Iliescu şi Npstase ce era?

Votaţi liniştea ca apoi să putem trage peste noi piatra de mormânt!

Sursa filmului de mai jos este ziarul Gandul.

Powered by ScribeFire.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.