Treceți la conținutul principal

Best 2009 Movies in 7 Minutes

This movie is GREAT because in just only 7 minutes the best movies of 2009 are presented in a great manner and with a lot of video editing talent.

The YouTube user keesvdijkhuizen (with the real name Kees van Dijkhuizen) has managed to create an awesome compilation. Like he says 1 Year, 342 Movies, 12 Months of hard work, 7 Minutes. 2009 proved that innovation is rewarded; this year we saw great films coming from every directions and because of that his work is very appreciated.

Below of this video you can find a list with some of the movies that appears here!





I Love You, Man
Bandslam
Love Happens
Year One
My One and Only
Cloudy With a Change of Meatballs
The Princess and the Frog
Coraline
Old Dogs
The Informant!
Up
Invictus
Fantastic Mr. Fox
Julie & Julia
Precious
The Lovely Bones
Night at the Museum 2
Sherlock Holmes
Observe and Report
Funny People
A Perfect Getaway
Law Abiding Citizen
Ninja Assasin
X-Men Origins: Wolverine
State of Play
The Proposal
(500) Days of Summer
Hannah Montana: The Movie
Sunshine Cleaning
Jennifer's Body
Michael Jackson's This Is It
The Taking of Pelham 1 2 3
The Men Who Stare at Goats
Moon
Avatar
The Boat that Rocked
Nine
Angels & Demons
A Christmas Carol
Amelia
Land of the Lost
Fame
9 (Nine)
Oorlogs winter
Transformers: Revenge of the Fallen
Brothers
The Box
Away We Go
Duplicity
An Education
My Sister's Keeper
Whip It
The Reader
New York, I Love You
The Imaginarium of Doctor Parnassus
Knowing
2012
Inglourious Basterds
Watchmen
Antichrist
Star Trek
Terminatorr Salvation
Public Enemies
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Where The Wild Things Are
The Twilight Saga: New Moon

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.