Treceți la conținutul principal

Taxa de Sex Extraconjugal şi Credit de Dragoste

Parlamentarii noştrii când nu au ce face - adică să ne scoată din criză - inventează taxe care mai de care mai caraghioase! Una dintre ele e taxa pe fast food pe care eu o consider aberantă. Dar în fine, nu vreau să vorbesc despre această taxă ci despre alta: taxa pe sexul marital şi extramarital, propusă în glumă, defapt ca o ironie la taxa de fastfood, de europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu.

Eu aş fi preferat să fi fost serioasă treaba şi să vă zic de ce! Dar în primul rând vreau să zic că ar fi fost mai interesant să fie taxă pentru sex extraconjugal/extramarital şi credit, adică bani oferiţi, pentru cei care au parte de sex marital. În România natalitatea scade vertiginos şi studiile au arătat (nu pot sa dau sursa pentru că nu mai ştiu exact, am citit şi eu pe undeva) că românii căsătoriţi nu mai fac sex/dragoste ca înainte de 89, dar din ce în ce mai multe persoane trăiesc în concubinaj, fac sex cu altcineva decât cu partenerul, merg la prestatoarele celei mai vechi meserii, etc.

Statul ar putea face bani buni din introducerea taxei pe sex extraconjugal sau extramarital şi în acelaşi timp să ofere bani celor care fac dragoste cu soţia/soţul. Prin acest mod se împuşcă doi iepuri de-odată, prostituatele/curvele vor plăti în sfârşit la stat taxe (impozite), iar cei căsătoriţi vor primi bani, astfel cei căsătoriţi vor fi mult mai fericiţi şi cu bani, bani câştigaţi proporţional cu numărul partidelor şi astfel vor scădea vertiginos şi numărul divorţurilor.

Ok, Ok, până aici se poate rezolva, dar întrebarea e: Cum contorizăm? Cum îşi dă seama statul dacă a fost fiky-fiky (aşa ziceau la Radio21 înainte de Revelion) între amant/client şi amantă/prestatoare de servicii sau dacă a fost amour între soţ şi soţie?

Aici intră în scenă imaginaţia mea de inginer prăpădit :). Se poate introduce, cu forţa bineînţeles, la femei un RFID (Radio-Frequency Identification) şi o cartelă cu abonament (ca la telefonia mobilă). La bărbaţi li se va introduce în instrument, cu forţa bineînţeles şi după ce li se va face o anestezie totală, un RFID mai mic. Fiecare dintre parteneri va avea un număr de identificare distinct. Astfel când se produce actul sexual dintre cei doi soţi cele două dispozitive RFID se întâlnesc şi se recunosc unul pe celălalt şi astfel începe procesul de contorizare a minutelor petrecute împreună, iar datele sunt trimise la un server de către cartela de abonament. Minutele se vor transforma în lei (RON) şi se vor trimite automat într-un cont din bancă. Ca la telefonie va veni în loc de factură un cec cu suma câştigată după ore de muncă asiduă dar şi pline de fericire. Bineînţeles că vor fi reţinuţi cei 16%.

E mai nasol când în loc de cec ajunge acasă o factură. Păi asta se întâmplă doar atunci când se produce un contact extraconjugal. Amantul când se apropie de soţie şi se cosumă actul se trimite automat, la sfârşit de lună, o factură la adresa unde este înregistrat codul unic de identificare a soţiei (la fel şi în cazul soţului). E ca şi atunci când vreţi să fugiţi dintr-un magazin cu un produs neplătit, şi de obicei ascuns în chiloţi, şi începe să urle alarma. Numai că aici e silenţios totul, iar la urmă îţi vine factura.

Un scenariu ar fi astfel.

Vine soţul obosit după 2 luni de delegaţie în Thailanda şi ajunge în scara blocului pe la ora 9:00. Scoate toate plicurile din poştă şi le pune subsuoară. Intră liniştit în casă unde soţioara îşi pregătea o cafeluţă. După ce se îmbrăţişează, se sărută şi beau împreună cafeaua povestind fiecare ce a făcut în cele 2 luni, soţul începe să deschidă plicurile. La vederea unui anume plic se fac roşu ca racu. Scoate plicul dintre celelalte hârtii şi-l arată soţiei, aceasta făcându-se în cele trei culori: roşu, violet şi verde...Este factura de la Vodalove.

Soţul deschide plicul şi spune:
- Două luni am fost plecat şi tu îţi faci de cap, te destrăbălezi.
- Ba nu, ba nu!!
- Ia să vedem ce scrie aici:
Contact cu ID-ul 1324569882 , Timp 35min., Ţara: România
Contact cu ID-ul 1423300815 , Timp 1h 05min., Ţara: România
Contact cu ID-ul 1387349001 , Timp 28min., Ţara: România
Contact cu ID-ul 1333410082 , Timp 45min., Ţara: România
Contact cu ID-ul 1298477400 , Timp 31min., Ţara: România
Contact cu ID-ul 34333, Timp 55min., Ţara: Made in China (firma SC Dildo SRL)
Total de plată: 252 euro.


-Nici unul dintre aceste ID-uri nu este al meu!!! Nesimţit-o!!!
- Tu vorbeşti? Ia uite ce am primit luna trecută! zice soţia scoţând din sertarul de la bucătărie o altă gactură de la acelaşi Vodalove. Să citim puţin
Contact cu ID-ul 2412093482 , Timp 2min., Ţara: Thailanda
Contact cu ID-ul 2499482705 , Timp 3min. 3sec., Ţara:
Thailanda
Contact cu ID-ul 2499482705 , Timp 5min., Ţara: Thailanda
Contact cu ID-ul 2430958274 , Timp 1min., Ţara: Thailanda
Contact cu ID-ul 2477261046 , Timp 6min. 20sec., Ţara: Thailanda
......................................................................................
şi lista continuă....
Total de plată: 500 euro.

Ideea e că astfel, dacă politicienii chiar vor, ar putea introduce cât şi contoriza taxa pe sex extraconjugal şi în acelaşi timp i-ar răsplăti pe cei care sunt fideli partenerului. Ce ziceţi, e o idee bună sau nu? :)

P.S. acest post este o glumă, în niciun caz să nu credeţi că aş fi de-acord cu o astfel de taxă sau cu o răsplată de la stat pe o astfel de temă. Vă rog să îmi scuzaţi cuvintele relativ obscene din acest post, de obicei vorbesc foarte decent! Din partea mea fiecare o face cu cine vrea atâta timp cât e de sex opus...
Noapte bună!

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.