Treceți la conținutul principal

Începe cel De-al Treilea Război Mondial?

De mic am fost fascinat de previziuni, de Nostradamus, de profeţii biblici şi citeam pe nerăsuflate orice carte cu astfel de subiecte şi cu astfel de personaje. Mai de curând am auzit şi de o prezicătoare bulgăroaică numită Vanga ce a prezis, cică, cu exactitate prăbuşirea turnurilor gemene din SUA, moartea lui Stalin (pentru care a făcut şi puşcărie), evenimentele de la Praga din 1968, dezastrul de la Cernobîl, victoria Indirei Gandhi, conflictul din Oseţia de Sud, Perestroika, căderea URSS-ului, moartea prinţesei Diana, scufundarea submarinului Kursk. A murit în 1996, la vîrsta de 84 de ani, prezicînd chiar şi ziua şi ora propriei morţi. Interesant, nu?

Această femeie a mai prezis alegerea ca preşedinte al SUA a unui negru, deci a lui Obama. Ea a anunţat că Statele Unite vor fi conduse de un preşedinte de culoare, iar mandatul lui va începe cu o criză economică majoră. Ea a mai spus că „omul negru“ va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, deoarece SUA se vor diviza în mai multe state independente.

Dar ceea ce mă îngrijorează, să zic aşa, e faptul că Vanga a prezis că în luna noiembrie 2010, mai exact pe data de 11, ar trebui să izbucnească al Treilea Război Mondial. Totul va porni de la incidente locale, sub forma unor atentate la viaţa unor prim-miniştri. „Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014. Războiul va începe ca unul obişnult, local, apoi se vor folosi arme nucleare şi apoi arme chimice“, a prezis ea. După un război de asemenea amploare, purtat de islamişti contra Occidentului, viaţa în Emisfera de Nord va fi afectată de radiaţii, plantele, animalele şi oamenii se vor împuţina.

Aţi spune că data de 11 noimbrie a trecut şi nimic nu s-a întâmplat dar poate această femeie, ca şi Nostradamus de-altfel prezicând exact aceeaşi dată, cât şi mediumul Ekaterina din Rusia care la fel a spus că va începe războiul pe data de 11 noimbrie 2010, foloseau calendarul în stil vechi care-i cu 13 zile în urmă faţă de calendarul nou, adică acesta pe care-l folosim noi zi de zi. Ce mă îngrijorează e faptul că 11+13=24 Noiembrie 2010 adică ziua de mâine. Mai mult, azi s-a produs un conflict fără precedent între Coreea de Nord şi Coreea de Sud de la războiul delor două ţări din 1950-1953.

Poate că e o coincidenţă sau poate că nu, o să vedem cu ochii noştrii.

Tot ce pot să zic e Dumnezeu să ne apere şi să ne călăuzească!

P.S. mai multe detalii despre Vanga aici.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.