Treceți la conținutul principal

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei


Cred ca toti am auzit, cel putin in ultimul timp, de bitcoin sau mai general despre "monezi virtuale". Un bitcoin a ajuns in 2017 sa coste si 20.000 $, ceea ce este extrem de mult pentru unii si inca foarte ieftin pentru altii. De exemplu, miliardarul McAfee crede ca Bitcoin va ajunge la 1 milion de dolari pana in 2020. Incredibil, nu? Dar ce este evident e faptul ca exact acum un an, in ianuarie 2017, un bitcoin valora 1000$. Daca imi zicea cineva ca va creste atat de mult i-as fi zis ca-i nebun. Uite ca eu sunt nebunul ca nu am cumparat 1 bitcoin atunci.


Dar trenul nu a plecat din gara, ca sa zic asa. Sunt alte monezi virtuale (alternative - altcoins) ce pot fi cumparate si tranzactionate (sau depozitate) si care au o buna perspectiva de crestere in 2018.

Mai jos voi enumera pasii prin care puteti cumpara Ethereum cu cont bancar in lei (RON) din Romania. Ethereum (ETH) este, cred, a doua cea mai cunoscuta moneda virtuala dupa Bitcoin (BTC), iar pretul a ajuns in acest moment la 1300$. Acest lucru nu trebuie sa ne ingrijoreze, ci sa ne bucure. Remember bitcoin in January 2017?

Crearea portofelului virtual (virtual wallet) pentru ETH

Monezile virtuale trebuie tinute intr-un portofel virtual, normal. Eu recomand MyEtherWallet pentru Ethereum deoarece poti alimenta portofelul si cu monezi alternative (altcoins). Dar acest pas nu este neaparat necesar. ETH (Ethereum) sau BTC (Bitcoin) se poate transfera direct din Coinflux in exchange.

!!ATENTIE!! aveti grija sa verificati de doua sau trei ori adresa de mai sus si sa nu intrati pe alte site-uri dubioase deoarece riscati sa pierdeti toti banii.

In filmul de mai jos sunt prezentati pasii pentru creearea unui "wallet":Creare cont pe Coinflux

Putem cumpara, in Romania, monezi virtuale cu lei de pe platforma Coinflux. Inregistrarea pe site cat si validarea contului se face usor.Mai intai trebuie completate toate datele de la profil, cu adresa de domiciliu si data nasterii. Pentru validarea contului trebuie neaparat o copie scanata dupa buletin/CI. Validarea contului se face de catre angajatii Coinflux in termen de 1 sau 2 zile.
Dupa aceasta validare se poate alimenta contul cu bani prin depozit bancar. Banii vor intra intr-un "wallet" din Coinflux.

Cumparare Ethereum (ETH) cu lei

Va sfatuiesc sa cumparati ETH in loc de BTC deoarece transferul se face mai rapid si e mai ieftin.Din meniul Start a trade trebuie sa alegeti I want to receive -> Ether si I can pay with -> RON, iar plata sa se faca From -> CoinFlux Wallet.

Eth-ul trebuie trimis la adresa portofelului virtual pe care l-am creat mai sus. Adresa din MyEtherWallet o gasiti in meniul View Wallet Info:


Adresa trebuie copiata exact cum e acolo si introdusa in Coinflux atunci cand cumparati ETH.Daca toti pasii sunt facuti corecti ar trebui sa vedeti ETH-ul in Account Balance.

E complicat?

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!