Treceți la conținutul principal

Barcelona de Sibiu

Nu de mult timp, de vreo cativa ani, s-a deschis o strada noua in Sibiu, numita Strada Barcelona. E pe langa Continental Automotive Systems si se intersecteaza cu Str. Salzburg si Str. Europa Unita. Pe langa faptul ca strada asta a fost conceputa gresit, adica e cu sens unic si foarte ingusta, cu toate ca ar fi avut loc sa faca o strada cu doua benzi, strada e si plina de gropi (cratere), mai ales prin zona depozitului Trident (zona rosie de pe harta).


Acum cateva zile au asfaltat, adica au pus niste plombe denivelate pe care le simti chiar si atunci cand treci cu autobuzul. Totul in bataie de joc, total neprofesionist.

Aceasta strada, cu toate ca e cu sens unic, este circulata in amandoua sensurile. De multe ori autobuzul a fost nevoit sa se opreasca pentru a lasa sa treaca diferite TIR-uri. Inevitabil, mai devreme sau mai tarziu, se va intampla acolo un accident. Ori din neglijenta soferilor care nu respecta semnul de sens unic, ori vreo groapa din aia se va deschide atat de mult incat va inghiti o masina.

Sa stiti ca nu m-ar mira sa se intample asta. In Sibiu s-a mai intamplat ca masini sa fie inghitite de gropile primariei.

Nelamurirea mea este: de ce au denumit-o Strada Barcelona si nu Strada Kabul?

P.S. Pe Strada Europa Unita timp de 1 an o groapa de canal de pe sosea nu a fost astupata. Deci, ne putem astepta la orice.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: