Barcelona de Sibiu

Nu de mult timp, de vreo cativa ani, s-a deschis o strada noua in Sibiu, numita Strada Barcelona. E pe langa Continental Automotive Systems si se intersecteaza cu Str. Salzburg si Str. Europa Unita. Pe langa faptul ca strada asta a fost conceputa gresit, adica e cu sens unic si foarte ingusta, cu toate ca ar fi avut loc sa faca o strada cu doua benzi, strada e si plina de gropi (cratere), mai ales prin zona depozitului Trident (zona rosie de pe harta).


Acum cateva zile au asfaltat, adica au pus niste plombe denivelate pe care le simti chiar si atunci cand treci cu autobuzul. Totul in bataie de joc, total neprofesionist.

Aceasta strada, cu toate ca e cu sens unic, este circulata in amandoua sensurile. De multe ori autobuzul a fost nevoit sa se opreasca pentru a lasa sa treaca diferite TIR-uri. Inevitabil, mai devreme sau mai tarziu, se va intampla acolo un accident. Ori din neglijenta soferilor care nu respecta semnul de sens unic, ori vreo groapa din aia se va deschide atat de mult incat va inghiti o masina.

Sa stiti ca nu m-ar mira sa se intample asta. In Sibiu s-a mai intamplat ca masini sa fie inghitite de gropile primariei.

Nelamurirea mea este: de ce au denumit-o Strada Barcelona si nu Strada Kabul?

P.S. Pe Strada Europa Unita timp de 1 an o groapa de canal de pe sosea nu a fost astupata. Deci, ne putem astepta la orice.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux