Treceți la conținutul principal

Linux

Ştiu!Nu am mai scris de ceva vreme pe blog (nu ca mi-ar citi cineva blog-ul). In primul rand pentru ca nu prea ştiu despre ce sa scriu, poate o sa-mi dea cineva vreo idee in legătură cu acest lucru, iar cel de-al doilea motiv este faptul ca nu am calităţi jurnalistice. Îmi promit mie ca, cu timpul sa scriu mai des pe acest blog.
Astfel, sunt fericit sa anunţ faptul că pe laptop mi-am instalat Linux - OpenSuSE11.1. Înainte de acesta am avut versiunea 11.0. Sincer se vad îmbunătăţiri la ultima versiune dar nu vreau acum sa le enumăr deoarece nu am reuşit sa-l testez mai in detaliu.
Singura problema este faptul ca laptopul meu , un ASUS X51R, se blochează foarte des, necesitând restart forţat din Linux, iar in WinXP îşi da restart pur si simplu. Mai mult ca sigur ca este o problema hardware, poate la placa de baza.
L-am trimis in garanţie acum două săptămâni dar nicio veste încă despre stadiul în care se află service-ul.
Sper să-l repare cât mai repede ca sa mă pot bucura de el.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: