Treceți la conținutul principal

Cum să Vinzi o Rochie de Mireasă Demetrios

Unii oameni au tehnici ascunse, tehnici învăţate cu greu pe băncile facultăţii sau pe băncile din parcuri de cum să vinzi un produs. Asta am aflat pe pielea mea chiar azi într-un magazin din Sibiu.

Veneam de la şcoala unde sunt profesoară şi m-am gândit să intru pe la magazine să admir rochii de mireasă. E un hobby al meu :) cum presupun că e şi al multor fete, de altfel. Bineînţeles că am intrat în primul magazin cu rochii ce mi-a ieşit în cale. Nu aveam nimic plănuit, a fost pur şi simplu!

Am fost surprinsă să constat că vânzătoarele au fost extraordinar de amabile, ceea ce nu prea se întâmplă prin Sibiu. Mi-au oferit nişte cataloage, m-au întrebat când am nunta, m-au sfătuit, mi-au oferit câteva soluţii, coafură, tradiţii....tot tacâmul. Într-un cuvând au fost exemplare, cu toate că ştiau că nu o să cumpăr ceva, ci doar vreau să privesc, să-mi clătesc ochii! Vânzătoarele se gândeau spre viitor, eu fiind un posibil client. Îşi făceau reclamă aşa cum e normal.

Vreau să menţionez că magazinul nu era de fiţe şi totuşi vânzătoarele erau prea drăguţe pentru un astfel de magazin.

Bucuroasă, am mers mai departe! Am luat un alt magazin în obiectiv! M-am îndreptat încrezătoare spre el! Am deschis uşa şi am intrat. Magazin de fiţe, rochii cu paiete, blinck-blinck-uri, cum se zice Numai fiţe şi beşini! Am luat o etichetă şi m-am uitat la o rochie de ocazie şi era 450 de lei şi mi s-a părut un preţ acceptabil...După aia m-am uitat în nişte cataloage, obişnuită fiind de la primul magazin, şi am rugat-o foarte politicos pe vânzătoarea ce vorbea cu o puştoaică de liceu despre gagiul ăleia şi despre diriga ei.

Vânzătoarea, probabil ofticată că am rupt-o de la porţia de bârfă, a venit repezită înspre mine cu o falcă în cer şi una în pământ. Eu, obişnuită cu astfel de fenomene - pot sa zic că sunt călită peste măsură - am ignorat-o şi am întrebat dacă modelul din catalog este şi pe manechin arătându-i o rochie Demetrios. Ea, fiinţa cea plăpândă şi cu mintea tulbure - sau poate în colţuri? - mi-a zis pe un ton molcom, aproape suav: Nu am rochia! E 7000 de euro şi sigur nu ţ-o permiţi!.

The Thing ( adică fiinţa plăpândă) m-a lăsat The Mask (adică mască)! Cât tact, câtă pricepere în vânzări! Eu nu înţeleg de ce nu avea la intrare scris Interzis câinilor şi persoanelor ce nu au ghiuluri de aur, tălăngi de aur la gât, inele cu diamante şi poşete Vuitton! În plus dacă nu ai buze şi ţâţe siliconate nuş de ce te mai ţine Pământul! Treci acasă!

Eu, ca să fiu nesinţită, dar nu la fel ca ea, am întrebat-o dacă, după părerea ei mi-aş permite o rochie de mireasă de la CasaLux, firma la care lucra, Fiinţa! Răspunsul ei, imediat, mama ei de spontancă, a fost Nu! Pentru că e 40 de milioane! Fără număr!

Ca orice om normal la cap, mi-am dat seama că The Thing nu mai are nicio şansă! Am vrut să o întreb doar Te-ai pişat azi? dar m-am abţinut!

În viitorul apropiat am să-i mai dau târcoale, să văd dacă a mai evoluat din stadiul de vierme (Vermus Scârbitus)!

Off!Off! E grele la unii!Dacă toţi îşi vând marfa aşa măcar să nu plângă atunci când dau faliment! Eu cred că astfel de specimene asta merită!

Noapte bună! Sper să nu o visez pe THE THING, nu de alta, dar mâine trebuie să închei medii!!!

Voi aţi avut de-a face cu astfel de specialişti în vânzări (sales manager)??

Articol povestit de Andalie si modelat de VasiaUVI :)

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Imagini inedite cu Sibiu din Cel de-al Doilea Razboi Mondial

Rasfoind Reddit History am gasit intr-un subforum niste imagini inedite cu Sibiu in Cel de-al Doilea Razboi Mondial . E prima oara cand vad aceste imagini si mai ales imagini cu armata nazista marsaluind pe strazile unui oras din Romania in afara de Bucuresti.

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L