Treceți la conținutul principal

What programs I use in Ubuntu 8.10

There are a lot of posts on the internet where you can find which programs you can use in Linux to fulfil your needs. Here I will list the programs that I use in Ubuntu 8.10 (Intrepid Ibex).I am not an expert in Linux, not even close, and I can't say if this are the best app. Maybe you can recommend a better one.
This operating system has offered me all the alternatives of programs that I used in Windows XP, in a simple manner and with a lot of features.
Graphics:
F-Spot
Gimp
Cheese Webcam Booth
Internet:
Firefox
Ktorrent
Liferea Feed Reader
Pidgin
Transmission
Wifi-radar
Office:
Open Office
Referencer
PDF readers:
Evince
Xpdf
Sound:
Amarok
Rythmbox
Video:
Avidemux
GnomeMplayer
Mplayer
SMplayer
VLC
WinFF
gtk-recordMyDesktop
CD/DVD Burning:
Brasero Disc Burning

A very useful link to install all this app it's on HowToForge.
And an other very useful link for installing the packages that you need to run mp3 and videos is on Ubuntu Multimedia & Video.

Comentarii

  1. bad english man....bad...

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce scrii in engleza daca blogul e in romaneste?
    Macar de ar fi o engleza corecta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: