Treceți la conținutul principal

BING.com un nou motor de cautare


Acum doua saptamani in urma,pe data de 3 iunie 2009 a intrat in functiune un nou motor de cautare ("search engine") numit BING.com. Acest site apartine companiei Microsoft ca un inlocuitor pentru Windows Live Search. Bing este numit de catre cei de la Microsoft ca fiind un motor decizional.Aici echipa Bing da si un mic exemplu cum poti sa castigi bani de pe urma acestui search engine cu ajutorul optiunii cashback.
Acest motor de cautare deja are si o pagina pe Wikipedia.
In caz ca doriti sa faceti o comparatie Google vs. Bing este deja un site care face acest lucru.
Ramane la decizia voastra ce motor de cautare sa folositi!

Comentarii

  1. Il folosesc si eu de cand a aparut si chiar da rezultate bune, mult peste cele date de yahoo, yoozila sau (mai era unu cu mult negru care tot merge aiurea). Cred ca Bing se ridica destul de bine la nivelul lui Google. Mai invartim...

    RăspundețiȘtergere
  2. Il folosesc si eu de cand a aparut si chiar da rezultate bune, mult peste cele date de yahoo, yoozila sau (mai era unu cu mult negru care tot merge aiurea). Cred ca Bing se ridica destul de bine la nivelul lui Google. Mai invartim...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: