Treceți la conținutul principal

Mulţi Vor să Emigreze

Am scris mai demult un post în care îmi exprimam dorinţa de a emigra. De atunci am observat că mulţi au intrat pe blog la mine căutând cuvintele emigrare, unde să emigrez? sau cea mai bună ţară pentru emigrare...şi multe altele.
Se pare că mulţi români s-au săturat să mai trăiască în ţara asta unde indiferenţa şi corupţia e la cel mai înalte nivel.
Acum cu criza (defapt criza de 3 ani) cât şi cu scăderea salariilor şi mai mulţi români se vor gândi să plece şi să lase în urmă ţara aceasta...Chiar şi eu m-am săturat şi am gânduri să plec, şi o să plec!

Aş putea să mai scriu despre cretinii de la guvernare dar m-am săturat...Ori scriu, ori nu scriu, e tot una. NIMIC nu se rezolvă în ţara asta!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: