Treceți la conținutul principal

Filme Întregi pe Youtube

Am aflat de câteva săptămâni faptul că Youtube a introdus un nou canal numit Movies şi unde poţi vedea o mulţime de filme gratis. Cu toate acestea nu am reuşit să mă uit la niciun film de acolo din lipsă de timp şi pentru că am stat o perioadă fără conexiune la Internet. Dacă o să vă uitaţi acolo o să vedeţi că majoritatea sunt filme destul de vechi şi nu prea cunoscute, sau cel puţin nu am auzit eu de ele.

Printre filmele pe care le cunosc pot să enumăr:
  • Nosferatu
  • Home
  • Soldier Child
  • Karate Kids
Dintre aceste filme de mai sus aş vrea să revăd Nosferatu, film care cu toate că e foarte vechi reuşeşte să îţi facă pielea de găină.
Ieri am descoperit cu entuziasm faptul că pe Youtube poţi găsi filme întregi (full lenght movies) şi mai noi. De când Youtube a scos limitarea de timp a fişierelor video bănuiesc că unii utilizatori au uploadat filme întregi pe acest site. Nu ştiu dacă treaba e legală sau nu. Dar totuşi dacă nu e legală de ce acele filme nu sunt blocate de Youtube? Poate ştie cineva?

UPDATE 26.06.2012: multe filme au fost scoase de pe youtube dar sigur o sa mai gasiti altele.

Oricum, de ieri deja am văzut trei filme faine: Burebista, The Horde şi Gamer. Dar am să pun mai jos o listă cu câteva filme întregi pe care le puteţi găsi pe Youtube:
Şi astea nu-s toate filmele, sunt mult mai multe. Dar cum spuneam mai sus nu ştiu cât de legală este treaba şi nu ştiu cât timp vor rămâne aceste filme pe Youtube aşa că profitaţi cât puteţi.

Vizionare plăcută!

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: