Treceți la conținutul principal

Cinema Arta Sibiu, locul unde filmul numai arta nu e

Profitand de faptul ca este unica sala de cinema din Sibiu, se pare ca isi rezerva dreptul indiscutabil de-as bate joc de putinii cinefili care le calca pragul.

De exemplu, nu cu mult timp in urma, fiind intr-o seara de vineri si dupa o saptamana agitata la munca, am luat "curajoasa" hotarare de a merge cu prietena sa vedem un film. Pretul platit, binenteles, exagerat de mare: atat al biletului cat si starea psihica de dupa film. Dar sa va povestesc...

Nici nu incepe bine filmul, caci se face bezna totala. Urmeaza aproximativ 10 minute in intuneric ca intr-un film de groaza.

Dupa cele zece minute de bezna probabil ca te-ai fi asteptat ca cineva sa vina sa-si ceara scuze pentru intreruperea filmului si apoi acesta sa reinceapa din momentul in care s-a intrerupt. Insa, surpriza... nimeni nu a binevoit sa vina si nici filmul nu a reinceput de unde se intrerupsese. In acel moment m-am ridicat frumos de pe scaun ca un adevarat avocat al celor aflati in sala si m-am indreptat spre casierie cu gandul de a le cere persoanelor raspunzatoare sa remedieze problema. Persoana de la casierie nu a facut altceva decat sa-mi zica ca se va rezolva in cel mai scurt timp.

Intorcandu-ma la loc am asteptat ca ceva sa se intample si binenteles ca s-a intamplat. Filmul a continuat sa ruleze si la un moment dat a sarit banda, dandu-se skip la anumite scene din film. Nervos fiind am mers la casierie cerandu-le din nou explicatii insa zadarnic. Singura lor justificare a fost ca nu se poate pentru ca trebuie derulata banda si acest lucru dureaza...

Resemnat intr-un fel, am mers la locul meu si am ramas tintuit in scaunul meu pana la finalul filmului, gandindu-ma ca poate la iesire cineva isi va cere scuze pentru toate neplacerile cauzate si poate cine stie ne va da un bilet gratuit la urmatorul film asa cum se intampla in tarile civilizate atunci cand se intrerupe un film fie el si la genericul de final de exemplu.

Nu stiu voi cum v-ati fi simtit dupa aceasta experienta insa eu nu mi-am dorit altceva decat sa sun in saptamana ulterioara filmului, la Oficiul pentru Protectia Consumatorului pentru ca sincer nu-i normal ca cineva sa-si bata joc de banii munciti de fiecare dintre noi.

Guest post by Eugen.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.