Treceți la conținutul principal

Cinema Arta Sibiu, locul unde filmul numai arta nu e

Profitand de faptul ca este unica sala de cinema din Sibiu, se pare ca isi rezerva dreptul indiscutabil de-as bate joc de putinii cinefili care le calca pragul.

De exemplu, nu cu mult timp in urma, fiind intr-o seara de vineri si dupa o saptamana agitata la munca, am luat "curajoasa" hotarare de a merge cu prietena sa vedem un film. Pretul platit, binenteles, exagerat de mare: atat al biletului cat si starea psihica de dupa film. Dar sa va povestesc...

Nici nu incepe bine filmul, caci se face bezna totala. Urmeaza aproximativ 10 minute in intuneric ca intr-un film de groaza.

Dupa cele zece minute de bezna probabil ca te-ai fi asteptat ca cineva sa vina sa-si ceara scuze pentru intreruperea filmului si apoi acesta sa reinceapa din momentul in care s-a intrerupt. Insa, surpriza... nimeni nu a binevoit sa vina si nici filmul nu a reinceput de unde se intrerupsese. In acel moment m-am ridicat frumos de pe scaun ca un adevarat avocat al celor aflati in sala si m-am indreptat spre casierie cu gandul de a le cere persoanelor raspunzatoare sa remedieze problema. Persoana de la casierie nu a facut altceva decat sa-mi zica ca se va rezolva in cel mai scurt timp.

Intorcandu-ma la loc am asteptat ca ceva sa se intample si binenteles ca s-a intamplat. Filmul a continuat sa ruleze si la un moment dat a sarit banda, dandu-se skip la anumite scene din film. Nervos fiind am mers la casierie cerandu-le din nou explicatii insa zadarnic. Singura lor justificare a fost ca nu se poate pentru ca trebuie derulata banda si acest lucru dureaza...

Resemnat intr-un fel, am mers la locul meu si am ramas tintuit in scaunul meu pana la finalul filmului, gandindu-ma ca poate la iesire cineva isi va cere scuze pentru toate neplacerile cauzate si poate cine stie ne va da un bilet gratuit la urmatorul film asa cum se intampla in tarile civilizate atunci cand se intrerupe un film fie el si la genericul de final de exemplu.

Nu stiu voi cum v-ati fi simtit dupa aceasta experienta insa eu nu mi-am dorit altceva decat sa sun in saptamana ulterioara filmului, la Oficiul pentru Protectia Consumatorului pentru ca sincer nu-i normal ca cineva sa-si bata joc de banii munciti de fiecare dintre noi.

Guest post by Eugen.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!