Cinema Arta Sibiu, locul unde filmul numai arta nu e

Profitand de faptul ca este unica sala de cinema din Sibiu, se pare ca isi rezerva dreptul indiscutabil de-as bate joc de putinii cinefili care le calca pragul.

De exemplu, nu cu mult timp in urma, fiind intr-o seara de vineri si dupa o saptamana agitata la munca, am luat "curajoasa" hotarare de a merge cu prietena sa vedem un film. Pretul platit, binenteles, exagerat de mare: atat al biletului cat si starea psihica de dupa film. Dar sa va povestesc...

Nici nu incepe bine filmul, caci se face bezna totala. Urmeaza aproximativ 10 minute in intuneric ca intr-un film de groaza.

Dupa cele zece minute de bezna probabil ca te-ai fi asteptat ca cineva sa vina sa-si ceara scuze pentru intreruperea filmului si apoi acesta sa reinceapa din momentul in care s-a intrerupt. Insa, surpriza... nimeni nu a binevoit sa vina si nici filmul nu a reinceput de unde se intrerupsese. In acel moment m-am ridicat frumos de pe scaun ca un adevarat avocat al celor aflati in sala si m-am indreptat spre casierie cu gandul de a le cere persoanelor raspunzatoare sa remedieze problema. Persoana de la casierie nu a facut altceva decat sa-mi zica ca se va rezolva in cel mai scurt timp.

Intorcandu-ma la loc am asteptat ca ceva sa se intample si binenteles ca s-a intamplat. Filmul a continuat sa ruleze si la un moment dat a sarit banda, dandu-se skip la anumite scene din film. Nervos fiind am mers la casierie cerandu-le din nou explicatii insa zadarnic. Singura lor justificare a fost ca nu se poate pentru ca trebuie derulata banda si acest lucru dureaza...

Resemnat intr-un fel, am mers la locul meu si am ramas tintuit in scaunul meu pana la finalul filmului, gandindu-ma ca poate la iesire cineva isi va cere scuze pentru toate neplacerile cauzate si poate cine stie ne va da un bilet gratuit la urmatorul film asa cum se intampla in tarile civilizate atunci cand se intrerupe un film fie el si la genericul de final de exemplu.

Nu stiu voi cum v-ati fi simtit dupa aceasta experienta insa eu nu mi-am dorit altceva decat sa sun in saptamana ulterioara filmului, la Oficiul pentru Protectia Consumatorului pentru ca sincer nu-i normal ca cineva sa-si bata joc de banii munciti de fiecare dintre noi.

Guest post by Eugen.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei