Treceți la conținutul principal

Cele mai frumoase gropi


Avem cele mai frumoase femei din Europa. Avem cele mai frumoase peisaje din Europa. Dar mai avem ceva distinct, ceva inedit şi anume cele mai frumoase gropi din Europa.

În fiecare judeţ, în fiecare oraş, pe fiecare drum naţional, judeţean, european sau chiar şi pe autostrăzi (alea multe) găsim, din loc în loc, sau în grupuri, cele mai largi, cele mai adânci, cele mai estetice, cele mai frumoase gropi. Ce altă ţară se poate lăuda cu aşa ceva?

Ministerul Transporturilor şi cu Ministerul Turismului, cei 2T, lucrează împreună pentru a promova România prin intermediul acestor gropi. Peste câteva zile va veni în judeţul Vrancea (pe un drum la nimereală) primul grup de japonezi pentru a fotografia aceste minuni ale naturii. Dacă această acţiune va avea succes sunt sigur că lucrurile vor evolua şi vom avea turişti din toată lumea.

Cred că data viitoare când o să vină vreun coleg din Germania nu îl voi mai duce să vadă centrul Sibiului ci vom face o plimbare pe vreun drum judeţean şi-i voi arăta minunatele gropi.
Dar bineînţeles că românii sunt tot timpul nemulţumiţi. Nu le convine nimic. Ei vor drumuri netede ca în Germania. Jalnic patriotism!



Dacă aş fi fost în locul unuia dintre şofei aş fi răspuns la întrebarea: Cum sunt gropile? astfel Gropile sunt foarte frumoase. Nu mai gasesti altundeva astfel de gropi, Cred ca tara noastra e unica in Europa cu astfel de gropi in astfalt. Suntem si noi pe primul loc la ceva. Ar trebui sa fim mandri. Avem cele mai frumoase gropi din Europa!!!!!! Vă daţi seama?

Aşa că, dragi concetăţeni, nu vă mai plângeţi pentru nimic. Dacă nu aveam gropi în asfalt vă plângeaţi că nu avem turişti, dacă avem vă plângeţi că nu puteţi să mergeţi pe şosele cu viteze mai mari de 70 km/h.

Mulţumiţi consiliilor voatre judeţene, dragilor voştri reprezentanţi în Parlament, primarilor, miniltrilor din guvern, deoarece lucrează pentru bunăstarea voastră.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: