Cele mai frumoase gropi


Avem cele mai frumoase femei din Europa. Avem cele mai frumoase peisaje din Europa. Dar mai avem ceva distinct, ceva inedit şi anume cele mai frumoase gropi din Europa.

În fiecare judeţ, în fiecare oraş, pe fiecare drum naţional, judeţean, european sau chiar şi pe autostrăzi (alea multe) găsim, din loc în loc, sau în grupuri, cele mai largi, cele mai adânci, cele mai estetice, cele mai frumoase gropi. Ce altă ţară se poate lăuda cu aşa ceva?

Ministerul Transporturilor şi cu Ministerul Turismului, cei 2T, lucrează împreună pentru a promova România prin intermediul acestor gropi. Peste câteva zile va veni în judeţul Vrancea (pe un drum la nimereală) primul grup de japonezi pentru a fotografia aceste minuni ale naturii. Dacă această acţiune va avea succes sunt sigur că lucrurile vor evolua şi vom avea turişti din toată lumea.

Cred că data viitoare când o să vină vreun coleg din Germania nu îl voi mai duce să vadă centrul Sibiului ci vom face o plimbare pe vreun drum judeţean şi-i voi arăta minunatele gropi.
Dar bineînţeles că românii sunt tot timpul nemulţumiţi. Nu le convine nimic. Ei vor drumuri netede ca în Germania. Jalnic patriotism!Dacă aş fi fost în locul unuia dintre şofei aş fi răspuns la întrebarea: Cum sunt gropile? astfel Gropile sunt foarte frumoase. Nu mai gasesti altundeva astfel de gropi, Cred ca tara noastra e unica in Europa cu astfel de gropi in astfalt. Suntem si noi pe primul loc la ceva. Ar trebui sa fim mandri. Avem cele mai frumoase gropi din Europa!!!!!! Vă daţi seama?

Aşa că, dragi concetăţeni, nu vă mai plângeţi pentru nimic. Dacă nu aveam gropi în asfalt vă plângeaţi că nu avem turişti, dacă avem vă plângeţi că nu puteţi să mergeţi pe şosele cu viteze mai mari de 70 km/h.

Mulţumiţi consiliilor voatre judeţene, dragilor voştri reprezentanţi în Parlament, primarilor, miniltrilor din guvern, deoarece lucrează pentru bunăstarea voastră.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei