Treceți la conținutul principal

Cele mai frumoase gropi


Avem cele mai frumoase femei din Europa. Avem cele mai frumoase peisaje din Europa. Dar mai avem ceva distinct, ceva inedit şi anume cele mai frumoase gropi din Europa.

În fiecare judeţ, în fiecare oraş, pe fiecare drum naţional, judeţean, european sau chiar şi pe autostrăzi (alea multe) găsim, din loc în loc, sau în grupuri, cele mai largi, cele mai adânci, cele mai estetice, cele mai frumoase gropi. Ce altă ţară se poate lăuda cu aşa ceva?

Ministerul Transporturilor şi cu Ministerul Turismului, cei 2T, lucrează împreună pentru a promova România prin intermediul acestor gropi. Peste câteva zile va veni în judeţul Vrancea (pe un drum la nimereală) primul grup de japonezi pentru a fotografia aceste minuni ale naturii. Dacă această acţiune va avea succes sunt sigur că lucrurile vor evolua şi vom avea turişti din toată lumea.

Cred că data viitoare când o să vină vreun coleg din Germania nu îl voi mai duce să vadă centrul Sibiului ci vom face o plimbare pe vreun drum judeţean şi-i voi arăta minunatele gropi.
Dar bineînţeles că românii sunt tot timpul nemulţumiţi. Nu le convine nimic. Ei vor drumuri netede ca în Germania. Jalnic patriotism!



Dacă aş fi fost în locul unuia dintre şofei aş fi răspuns la întrebarea: Cum sunt gropile? astfel Gropile sunt foarte frumoase. Nu mai gasesti altundeva astfel de gropi, Cred ca tara noastra e unica in Europa cu astfel de gropi in astfalt. Suntem si noi pe primul loc la ceva. Ar trebui sa fim mandri. Avem cele mai frumoase gropi din Europa!!!!!! Vă daţi seama?

Aşa că, dragi concetăţeni, nu vă mai plângeţi pentru nimic. Dacă nu aveam gropi în asfalt vă plângeaţi că nu avem turişti, dacă avem vă plângeţi că nu puteţi să mergeţi pe şosele cu viteze mai mari de 70 km/h.

Mulţumiţi consiliilor voatre judeţene, dragilor voştri reprezentanţi în Parlament, primarilor, miniltrilor din guvern, deoarece lucrează pentru bunăstarea voastră.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.