Treceți la conținutul principal

Starling City din Arrow e în Germania

Zilele trecute mă uitam la episodul 10 numit Burned din serialul Arrow şi nu am putut să nu observ faptul că una din imaginile cu panorama oraşului Starling (oraşul unde se petrece acţiunea în serial) e de fapt din Frankfurt, Germania. Aproape în fiecare serial de acest gen apar diferite panorame cu oraşul imaginar (Staling City, Gotham City, ) făcând tranziţia de la o scenă la alta. Dacă-i un oraş imaginar e normal să iei panorame a altor oraşe şi să pretinzi, în serial, că reprezintă un diferit oraş. În fine. Cred că aţi înţeles ideea.

Imaginea pe care am văzut-o e aceasta:


În această imagine mi-a atras atenţia clădirea din primplan deoarece e distinctă pe glob. Clădirea se numeşte Commerzbank Tower şi e localizată în Frankfurt. E o clădire impunătoare şi chiar am fotografiat-o şi eu (cu aparatul meu ultra performant) când am fost în Frankfurt:


Cred că cei care locuiesc în Frankfurt sau chiar au vizitat acest oraş au observat acelaşi lucru ca şi mine.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: