Treceți la conținutul principal

Ce mai caută Abramburica pe la TV?


Eu nu înţeleg de ce mai este chemată mumia asta pe la TV ca să-şi de cu părerea. Nu are treabă să meargă să-şi caute un loc de veci pe la cimitir? E chiar ipocrită această fiinţă. A fost de 3 (trei) ori ministru al educaţiei şi nu a făcut nimic bun şi are tupeul de a mai comenta, de-a critica, de-a arăta cu degetul.

Mumia critică faptul că nu sunt şcoli profesionale dar a uitat că tocmai ea, împreună cu Marga, le-a desfiinţat. Aşa, ca să fie cât mai mulţi care merg la Spiru Haret.


Angajaţii Ministerului Educaţiei freacă menta la greu, la inspectorate se intră cu şpăgi şi cu pile politice, profesorii se titularizează dând şpăgi, elevii dau mită la BAC, etc. Şi totuşi oamenii consideră că principalul vinovat sunt profesorii. Nu ministerul nu sistemul, ci profesorii ...


Ca asta sunt şi alţii. Ministrul Nicolaescu era cu gura mare şi încă mai e, dar nu face nimic. Vosganian era cu gura mare, acum tace mâlc şi nu face nimic.

Şi totuşi, cum naiba îs aleşi ăştia?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: