O schimbare ...

Nu sunt fan a vreunui guvern sau a parlamentului în general deoarece știu că e plin de incompetenți, hoți și mincinoși. Asta o știm cu toții! Dar nici cu populația de rând nu mă pot mândri. Până la urmă cei care ne conduc nu au venit de pe Lună ci au plecat dintre noi.

De puținele ori când guvernul mai face ceva bun și ajută o comunitate, acea comunitate își fură singură căciula. Așa cum s-a întâmplat la Dorohoi unde guvernul a trimis materiale de construcții pentru sinistrați. Bineînțeles că o parte din materiale nu au ajuns unde trebuia, adică la oamenii necăjiți care și-au pierdut casele, ci au ajuns în vilele unor funcționari de la primărie. Cel puțin așa se presupune, deoarece încă nu s-a aflat nici până acum unde au dispărut o parte din materiale. Și asta datorită faptului că pe lângă incompetenții care trebuiau să aibă grijă de acele materiale sunt și incompetenții de la poliție care habar nu au cum să afle cine le-au furat.

Niște sinistrați au rămas fără case. Unii funcționari s-au făcut cu materiale gratis pe care le-au folosit la propriile case sau chiar le-au vândut. Bănuiesc că unii polițiști au câștigat și ei de-o pâine ...

Atunci când nu te fură politicienii, românii se fură între ei. Apoi ne mirăm că nu merge treaba bine în România. Vrem ca politicienii să se schimbe dar noi nu ne schimbăm deloc.

Fii tu schimbarea pe care o vrei în lume! ( Mahatma Gandhi)

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux