Treceți la conținutul principal

Lucrul bine făcut în Sibiu (1)


Ca un lucru să fie bine făcut mai întâi trebuie să fie făcut. De aceea Str. Aleea Biruinței din Sibiu nu este un lucru bine făcut, nu că a fost făcut prost, ci că nu a fost făcut deloc.

De doi ani, cel puțin, strada asta a fost ciopârțită, efectiv, de către profesioniștii de la Primăria Sibiu. De doi ani la fiecare ploaie se adună apa de zici că ești în Veneția. De doi ani oamenii sunt nevoiți să meargă pe stradă deoarece nu sunt trotuare, borduri, locuri de parcare. Unde este un loc liber parchează fiecare cum poate mașina, iar locatarii acestui cartier sunt nevoiți să mergă pe stradă.

Strada Aleea Biruinței din Sibiu e mult mai lungă decât se poate vedea în pozele de mai jos. Toată strada e la fel sau chiar mai rău în unele locuri. Pe Aleea Haiducului e mai rău ca în Afganistan. Cred că de curând s-au făcut niște exerciții militare acolo, chiar lângă grădiniță.

Doamne ferește dacă președintele Klaus Johannis se va ocupa de România așa cum s-a ocupat în 14 ani de cartierul Hipodrom. Doamne ajută să se ocupe de România cum s-a ocupat de Str. Bâlea.via Turnul Sfatului
Și eu care nu am mașină mă revolt. Oare ăia care își distrug rablele în gropile astea de ce naiba nu-i văd făcând gălăgie la asociații?

Comentarii

 1. Se incepe destul de puternic anul asta reabilitarea cartierului zonei Dioda, delimitata de M. Viteazu, Milea, Rahovei. (partea de blocuri) . Cel putin asta sustine primaria... Exista si o hotarare a CL pe site in acest sens, pe care nu o mai caut chiar acum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se poate să fie așa și sper să văd că se face. Biruinței tot în zona de care zici e.

   Ștergere
 2. Și pe Oțelarilor e la fel de luni bune, dar văd că se lucrează intens de aproape două săptămâni. Ce nu mi s-a părut normal a fost decopertarea înainte de prima zăpadă.

  Henri Coandă era și ea praf, dar au pus-o la punct de vreo două luni. Altfel, în general e bine, mult mai bine față de ce am văzut în alte locuri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut,
   Am văzut că au început și pe Alba Iulia, Milea. E normal după iarnă să repare, dar pe Biruinței e așa de mai bine de doi ani. De fapt toate străzile dintre M. Viteazul și Str. Hipodromului.

   P.S. îți urmăresc blogul de ceva timp dar habar nu aveam că ești/locuiești în Sibiu.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.