Treceți la conținutul principal

Lucrul bine făcut în Sibiu (1)


Ca un lucru să fie bine făcut mai întâi trebuie să fie făcut. De aceea Str. Aleea Biruinței din Sibiu nu este un lucru bine făcut, nu că a fost făcut prost, ci că nu a fost făcut deloc.

De doi ani, cel puțin, strada asta a fost ciopârțită, efectiv, de către profesioniștii de la Primăria Sibiu. De doi ani la fiecare ploaie se adună apa de zici că ești în Veneția. De doi ani oamenii sunt nevoiți să meargă pe stradă deoarece nu sunt trotuare, borduri, locuri de parcare. Unde este un loc liber parchează fiecare cum poate mașina, iar locatarii acestui cartier sunt nevoiți să mergă pe stradă.

Strada Aleea Biruinței din Sibiu e mult mai lungă decât se poate vedea în pozele de mai jos. Toată strada e la fel sau chiar mai rău în unele locuri. Pe Aleea Haiducului e mai rău ca în Afganistan. Cred că de curând s-au făcut niște exerciții militare acolo, chiar lângă grădiniță.

Doamne ferește dacă președintele Klaus Johannis se va ocupa de România așa cum s-a ocupat în 14 ani de cartierul Hipodrom. Doamne ajută să se ocupe de România cum s-a ocupat de Str. Bâlea.via Turnul Sfatului
Și eu care nu am mașină mă revolt. Oare ăia care își distrug rablele în gropile astea de ce naiba nu-i văd făcând gălăgie la asociații?

Comentarii

 1. Se incepe destul de puternic anul asta reabilitarea cartierului zonei Dioda, delimitata de M. Viteazu, Milea, Rahovei. (partea de blocuri) . Cel putin asta sustine primaria... Exista si o hotarare a CL pe site in acest sens, pe care nu o mai caut chiar acum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se poate să fie așa și sper să văd că se face. Biruinței tot în zona de care zici e.

   Ștergere
 2. Și pe Oțelarilor e la fel de luni bune, dar văd că se lucrează intens de aproape două săptămâni. Ce nu mi s-a părut normal a fost decopertarea înainte de prima zăpadă.

  Henri Coandă era și ea praf, dar au pus-o la punct de vreo două luni. Altfel, în general e bine, mult mai bine față de ce am văzut în alte locuri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut,
   Am văzut că au început și pe Alba Iulia, Milea. E normal după iarnă să repare, dar pe Biruinței e așa de mai bine de doi ani. De fapt toate străzile dintre M. Viteazul și Str. Hipodromului.

   P.S. îți urmăresc blogul de ceva timp dar habar nu aveam că ești/locuiești în Sibiu.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: