Treceți la conținutul principal

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele.

CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație.
AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului.


Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări.
Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct de vedere a mărimii fișierului. Poți să setezi ca optimizarea să se facă automat sau doar atunci când doriți voi.
Doze - ajută la îmbunătățirea vieții bateriei prin împiedicarea aplicațiilor de a trimite sau a primi date, fără a dezactiva WiFi-ul sau 3/4G-ul.
Drippler - o aplicație care îți recomandă diferite articole și aplicații pentru Android. Multe aplicații din această listă le-am aflat de pe Drippler.
Fing - asta te ajută să vezi dacă sunt persoane care-ți fură din semnalul Wifi.
GSam Battery Monitor - monitorizarea bateriei și afișarea unei liste cu aplicațiile ce consumă cel mai mult într-un anumit timp.
Google Keep - indispensabil la cumpărături
Facebook Lite - consumă mult mai puțin decât aplicația principală. Aplicația asta e creată tot de Facebook, dar e bună mai ales pentru cei cu telefoane nu prea performante.
Monefy - pentru cei care-și monitorizează cheltuielile. Îmi place foarte mult aplicația și o folosesc zilnic. Cu siguranță o să cumpăr varianta pro.
Office Lens - o aplicație genială care îți transformă informația prezentată pe tablă sau whiteboard în imagini ce pot fi citite fără probleme. De exemplu, o tablă pozată normal, din unghi:


Și din exact același unghi o imagine cu Office Lens:


Opera Max - Opera Max este o aplicație de gestionare și economisire a datelor care reduce mărimea conținutului video și fotografiilor de pe aproape orice altă aplicație din conexiunile mobile pentru transfer de date, precum și prin Wi-Fi.
Yummly - aplicație pentru bucătarii amatori.

Cam astea sunt. Spor la instalat.

Postări populare de pe acest blog

BING.com un nou motor de cautare

Acum doua saptamani in urma,pe data de 3 iunie 2009 a intrat in functiune un nou motor de cautare ("search engine") numit BING.com . Acest site apartine companiei Microsoft ca un inlocuitor pentru Windows Live Search. Bing este numit de catre cei de la Microsoft ca fiind un motor decizional. Aici echipa Bing da si un mic exemplu cum poti sa castigi bani de pe urma acestui search engine cu ajutorul optiunii cashback. Acest motor de cautare deja are si o pagina pe Wikipedia . In caz ca doriti sa faceti o comparatie Google vs. Bing este deja un site care face acest lucru. Ramane la decizia voastra ce motor de cautare sa folositi!

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd