Moţiunea de Cenzură

Moţiunea de cenzură iniţiată de aşa-zisa opoziţie a picat azi. Despre această moţiune de cenzură vreau să spun doar faptul că e bine că a picat cu toate că actualul guvern e jalnic. Dacă opoziţia reuşea să răstoarne guvernul ar fi fost mult mai nasol din multe puncte de vedere şi pe o perioadă mult mai mare. Dacă moţiunea nu pica euro ar fi crescut, instabilitatea politică ar fi îndepărtat şi mai mult investitorii de ţara noastră, bani pentru pensii şi salarii din cer nu ar fi căzut, funcţionarii publici nu s-ar fi mişcat mai rapid la lucru şi contribuabilii nu ar fi trataţi cu respect, profesorii nu ar fi fost mai interesaţi de muncă, medicii nu ar fi refuzat şpaga, poliţiştii nu s-ar fi oprit din afacerile lor cu clanurile de infractori, politicienii în continuare nu ar fi fost interesaţi de soarta ţării.

Oricum, chestiile astea se întâmplă şi acum, nimic nu s-a schimbat şi nici nu o să se schimbe cât de curând. Ideea e că odată cu venirea la guvernare a PSD-ului nu ar fi umblat câinii cu covrigi în coadă. De unde dracu 
să iei bani pentru mărirea salariilor dacă nu de la FMI sau de la alte instituţii de finanţare? Ce ar fi făcut PSD diferit faţă de ăştia de acuma? Dacă au un plan concret de ieşire din criză de ce dracu nu îl prezintă?

Adevărul e că nu au nimic şi mascarada de azi din Parlament a fost doar un teatru ieftin. Nici PNL şi nici PSD nu-şi doreşte să ajungă în Guvern deoarece nu ar fi făcut nici un fâs, exact ca ăştia de acuma. Dacă ar fi venit PSD şi lingăii de la PNL ar fi dat vina pe Greaua Moştenire, ne-ar aburii cu aceeaşi placă ca şi actualii de la PDL.

Şi cine dracu îl mai crede pe Ponta ăsta sau cine îl mai bagă în seamă în afară de lingăii şi pupincuriştii de lideri de sindicat? Acest Ponta conform EVZ zicea azi:
După ce moţiunea de cenzură nu a întrunit voturile necesare pentru a fi adoptată, Victor Ponta, liderul PSD, a declarat, dezamăgit, că "o mulţime de ticăloşi au jurat aseară că vor avea curaj" pentru a vota moţiunea, iar în cele din urmă nu s-au mai ţinut de promisiune.
Adică într-o ţară democrată cine nu votează cum vrea el, marele lider PSD, deţinătorul ouălelor lui Năstase, e un ticălos, la fel şi cei 50% care au votat cu cealaltă parte.

Ca şi încheiere vreau să vă zic faptul că TOŢI politicienii de azi, că îs de la PDL, ori PSD, ori PNL, ori PC, ori UDMR, ori....,TOŢI sunt la fel. Gândul lor e numai la furat, furat şi iar furat. Nu înţeleg de ce unii încă mai ţin cu PDL când acolo sunt p grămada de hoţi, nu înţeleg de ce unii ţin cu PSD când acolo sunt şi mai mulţi hoţi, nu înţeleg de ce unii ţin cu PNL când şi acolo sunt o grămada de rebuturi şi aşa pot continua cu toate partidele!

Până când nu o să vină unu cu biciu să-i liniştească pe vulturii ăştia România va rămâne acolo unde e şi acum, la curu vacii....vaca fiind Europa.


Pentru cei care admiră lupta eroică a liderilor de sindicat poate acest video o să-i spele pe ochii împăienjeniţi şi poate o să le vadă adevărata lor faţă:

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux