Treceți la conținutul principal

Moţiunea de Cenzură

Moţiunea de cenzură iniţiată de aşa-zisa opoziţie a picat azi. Despre această moţiune de cenzură vreau să spun doar faptul că e bine că a picat cu toate că actualul guvern e jalnic. Dacă opoziţia reuşea să răstoarne guvernul ar fi fost mult mai nasol din multe puncte de vedere şi pe o perioadă mult mai mare. Dacă moţiunea nu pica euro ar fi crescut, instabilitatea politică ar fi îndepărtat şi mai mult investitorii de ţara noastră, bani pentru pensii şi salarii din cer nu ar fi căzut, funcţionarii publici nu s-ar fi mişcat mai rapid la lucru şi contribuabilii nu ar fi trataţi cu respect, profesorii nu ar fi fost mai interesaţi de muncă, medicii nu ar fi refuzat şpaga, poliţiştii nu s-ar fi oprit din afacerile lor cu clanurile de infractori, politicienii în continuare nu ar fi fost interesaţi de soarta ţării.

Oricum, chestiile astea se întâmplă şi acum, nimic nu s-a schimbat şi nici nu o să se schimbe cât de curând. Ideea e că odată cu venirea la guvernare a PSD-ului nu ar fi umblat câinii cu covrigi în coadă. De unde dracu 
să iei bani pentru mărirea salariilor dacă nu de la FMI sau de la alte instituţii de finanţare? Ce ar fi făcut PSD diferit faţă de ăştia de acuma? Dacă au un plan concret de ieşire din criză de ce dracu nu îl prezintă?

Adevărul e că nu au nimic şi mascarada de azi din Parlament a fost doar un teatru ieftin. Nici PNL şi nici PSD nu-şi doreşte să ajungă în Guvern deoarece nu ar fi făcut nici un fâs, exact ca ăştia de acuma. Dacă ar fi venit PSD şi lingăii de la PNL ar fi dat vina pe Greaua Moştenire, ne-ar aburii cu aceeaşi placă ca şi actualii de la PDL.

Şi cine dracu îl mai crede pe Ponta ăsta sau cine îl mai bagă în seamă în afară de lingăii şi pupincuriştii de lideri de sindicat? Acest Ponta conform EVZ zicea azi:
După ce moţiunea de cenzură nu a întrunit voturile necesare pentru a fi adoptată, Victor Ponta, liderul PSD, a declarat, dezamăgit, că "o mulţime de ticăloşi au jurat aseară că vor avea curaj" pentru a vota moţiunea, iar în cele din urmă nu s-au mai ţinut de promisiune.
Adică într-o ţară democrată cine nu votează cum vrea el, marele lider PSD, deţinătorul ouălelor lui Năstase, e un ticălos, la fel şi cei 50% care au votat cu cealaltă parte.

Ca şi încheiere vreau să vă zic faptul că TOŢI politicienii de azi, că îs de la PDL, ori PSD, ori PNL, ori PC, ori UDMR, ori....,TOŢI sunt la fel. Gândul lor e numai la furat, furat şi iar furat. Nu înţeleg de ce unii încă mai ţin cu PDL când acolo sunt p grămada de hoţi, nu înţeleg de ce unii ţin cu PSD când acolo sunt şi mai mulţi hoţi, nu înţeleg de ce unii ţin cu PNL când şi acolo sunt o grămada de rebuturi şi aşa pot continua cu toate partidele!

Până când nu o să vină unu cu biciu să-i liniştească pe vulturii ăştia România va rămâne acolo unde e şi acum, la curu vacii....vaca fiind Europa.


Pentru cei care admiră lupta eroică a liderilor de sindicat poate acest video o să-i spele pe ochii împăienjeniţi şi poate o să le vadă adevărata lor faţă:

Comentarii

 1. Romanii ca tine au conducatorii care ii reprezinta cel mai bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca ar fi conducatorii Romaniei asa ca mine iti zic sincer ca am mai avea o sansa. Pana atunci trebuie sa suportam rebuturile de la PDL,PSD,PNL,PC,UDMR...Eu critic TOTI politicienii romani!
  TOTI SUNT LA FEL! Cine crede altceva e infantil.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca pici in pacatul generalizarii! Si de aici in cel al neimplicarii in viata civica!
  A considera ca toti suntem o apa si un pamant si sustin asta cu tot infantilismul de care sunt eu in stare in acest moment. Insa eu chiar vad o diferenta intre Elena Udrea si Mircea Diaconu, politicieni amandoi! Tu nu?

  RăspundețiȘtergere
 4. Erata: A considera ca toti suntem o apa si un pamant e gresit!

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, vad o diferenta intre Udrea si Diaconu cum e la fel o diferenta intre Vanghelie si Antonescu. Idea era ca si neimplicarea trebuie condamnata. Degeaba e Diaconescu onest si drept daca nu scoate in evidenta ciuma din PSD si nu o inlatura. La fel si Crin Antonescu, la fel si altii de la PDL. Noi, romanii de rand, ne certam, ne contrazicem ca ala-i mai bun, ba ca celalalt si pe partea cealalta politicienii fac afaceri impreuna pe banii statului, adica ai nostrii.

  Fiecare e liber sa tina cu ce partid vrea. Eu momentan nu tin cu nimeni dar sunt impotriva tuturor. NU le plang de mila politicienilor asa cum nici ei nu ne plang de mila noua...

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca Vanghelie nu ar aduce voturi, nu ar fi pastrat in fruntea PSD-ului! Cine il voteaza? Romanii! Vezi de ce zic ca ii meritam din plin pe cei ce ne conduc? Nu, nu Diaconu sau Antonescu trebuie sa trateze partidul de ciuma! Ci romanii fac asta, prin votul lor! E ca un produs proaspat aparut pe piata! Daca e de calitate, se cauta, aduce profit! Daca nu, e retras de pe piata! Romanii aleg ce ramane! Din nefericire, in opinia mea, romanii fac cele mai proaste alegeri!

  Noapte linistita sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 7. Daca Vanghelie nu ar aduce voturi, nu ar fi pastrat in fruntea PSD-ului! Cine il voteaza? Romanii! Vezi de ce zic ca ii meritam din plin pe cei ce ne conduc? Nu, nu Diaconu sau Antonescu trebuie sa trateze partidul de ciuma! Ci romanii fac asta, prin votul lor! E ca un produs proaspat aparut pe piata! Daca e de calitate, se cauta, aduce profit! Daca nu, e retras de pe piata! Romanii aleg ce ramane! Din nefericire, in opinia mea, romanii fac cele mai proaste alegeri!

  Noapte linistita sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 8. Erata: A considera ca toti suntem o apa si un pamant e gresit!

  RăspundețiȘtergere
 9. Romanii ca tine au conducatorii care ii reprezinta cel mai bine!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: