Treceți la conținutul principal

There will be blood on the dancefloor


Împătimiţii muzicii techno au posibilitatea ca vineri, 15 octombrie ora 22 fix, să sărbătorească împlinirea unui anişor al blogului Hipodrome of Music. Invitat special este DJ-ul Mick Wills ce va veni tocmai din Germania pentru acest eveniment. Alături de acesta va mai mixa Dragoş Rusu şi Toygun.

Motto-ul acestei petreceri este:
There will be blood (on the dancefloor)
Dance like nobody is watching


Petrecerea va avea loc la Flying Time Club pe strada Gheorghe Lazăr nr.6, Sibiu.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de mai sus.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: