Treceți la conținutul principal

Produse Windows Gratuite pentru Studenţi

Câteodată să fi student e cam scump pentru buzunarul tău, mai ales dacă eşti la o facultate ca Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, deoarece ai nevoie de anumite programe şi aplicaţii, echipamente electrice, aparate de măsură etc pentru a te dezvolta profesional, nu este de-ajuns să rămâi cu ceea ce ai învăţat la curs sau la laborator.

Dar ce poţi face atunci când nu ai bani să cumperi aşa ceva? Păi, în ceea ce priveşte programele Windows, vă pot da un pont, dar şi aici depinde la ce universitate sunteţi studenţi! Ştiu că e foarte uşor să iei de pe internet un WindowsXP sau Windows7 cu crack şi să-l foloseşti fără grijă dar dacă ai avea de ales între un Windows7 cu licenţă şi unul fără pe care l-ai alege? Eu sunt sigur că l-ai alege pe ăla cu licenţă. Astfel nu o să mai ai stres că vin ăia cu controalele lor şi o să fi nevoit să-ţi bagi hard-ul în oala cu borş stricat.

Unele universităţi, cum ar fi Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, fac contract cu Microsoft şi plătesc o taxă anuală şi li se oferă în schimb prin intermediul programului MSDN AA posibilitatea ca studenţii lor să downloadeze programe şi sisteme de operare Windows cu licenţă.

Când eram şi eu student am downloadat un Windows XP şi l-am instalat. Mergea brici dar bineînţeles că nu la fel de bine ca Ubuntu Linux :).

Voi, ca studenţi, vă puteţi interesa la secretariatul facultăţii voastre dacă universitatea unde învăţaţi are constract cu Microsoft şi dacă participă la acest program MSDN AA.

Pentru studenţii din Suceava acesta este link-ul (dacă nu e acesta îmi pare rău, eu nu mai am dreptul să mă loghez deoarece am contul şters) unde se pot loga şi pot downloada GRATIS programe Windows cu licenţă, ca de exemplu:
* Windows Server
* Windows 7
* Visio
* Visual Studio
* .NET Enterprise servers
* MSDN Library
* Microsoft Project
* Visual Studio
* Expression (Web, Blend, Design, Media)
* SQL Server
* Exchange Server



Powered by ScribeFire.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.