Treceți la conținutul principal

Ce Video Player Folosiţi?

De-a lungul timpului am folosit diferite video playere. Primul a fost BSPlayer, era tare, cel mai popular player, toţi îl foloseau. Apoi am trecut pe MPlayer în Windows. După ceva timp VLC, SMPlayer şi GOMPlayer (merci lui Regla că mi-a adus aminte) erau preferatele mele dar majoritatea filmelor le vedeam în SMPlayer deoarece poţi adăuga o subtitrare foarte uşor, doar cu drag and drop. VLC era bun pentru a vedea video-uri ce nu mergeau cu celelalte playere.

Vremurile s-au schimbat, eu am instalat Ubuntu Linux şi de-atunci folosesc doar SMPlayer cu toate că am şi VLC instalat. De ceva vreme, nu de mult timp, a itrat în inima mea un alt player bazat pe MPlayer numit UMPlayer (Universal Media Player). Cred că v-am înnebunit cu atâtea cuvinte Player :).Toate aceste programe de redat fişiere video (aţi observat că nu am mai folosit cuvântul player :D) sunt open-source, adică gratuite şi sunt disponibile în Linux dar şi în Windows.

Voi ce player video folosiţi?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: