Instalare teme customizate in Windows 7

Cine ma cunoaste stie ca sunt un impatimit utilizator de Ubuntu Linux si majoritatea timpului stau pe acest sistem de operare. Totusi, din cand in cand, avand in vedere ca am dual-boot am posibilitatea sa intru si in Windows 7, mai ales atunci cand vreau sa joc un joc.

Un lucru care-mi place la Linux e faptul ca poti sa-ti customizezi desktopul asa cum vrei tu. Gasesti foarte multe teme, skinuri, aplicatii care sa-ti schimbe total interfata grafica. Dar Linux e recunoscut pentru posibilitatea de customizare. Pe partea cealalta, Windows 7 nu are posibilitatea directa de a schimba tema principala cu una customizata (o alta tema in afara de cele oferite de Microsoft).

Daca se urmaresc cativa pasi destul de usori se poate instala aproape orice tema customizata in Windows 7. Deci, daca doriti sa va infrumusetati putin windows-ul urmariti pasii de mai jos:
  • primul lucru trebuie sa downloadam un program numit Universal Theme Patcher si apoi sa-l instalam. Acest program va merge si pe Win7 32 biti dar si pe 64 biti cu conditia de a porni varianta corecta. Daca aveti Windows 7 pe 64 biti trebuie sa rulati UniversalThemePatcher-x64.exe.
sursa
Trebuie sa apasati pe cele trei butoare numite Patch. Dupa ce ati facut acest lucru trebuie sa dati un restart la calculator.
  • pasul urmator e sa downloadam o thema customizata de pe site-uri gen Deviantart. Tema pe care o am eu momentan se numeste Luto si o puteti gasi aici. Dezarhivati fisierul *.rar sau *.zip.
  • intrati cu Windows Explorer (sau Total Commander sau Free Commander) in acest folder: c:\Windows\Resources\ si copiati folderul, in cazul de fata, Luto dar si fisierul Luto.theme in folderul de mai sus specificat.
  • in acest moment veti putea vedea, daca totul a decurs asa cum trebuie, in meniul Personalization categoria Installed Themes noua voastra tema numita Luto

  • dati click pe aceasta tema si se va activa imediat.
Cam acestia sunt pasii ce trebuie urmati pentru a avea un desktop mai frumos in Windows 7. 
Mai multe detalii despre schimbarea temei gasiti si aiciCateva teme frumoase gasiti in acest articol.
Multa bafta!


Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei