Primarul din Botoşani îşi ia chistol

Citeam azi în Monitorul de Botoşani faptul că primarul oraşului Botoşani, pe nume Ovidiu Portariuc, îşi cumpără un chistol (pe moldoveneşte). Ce nu înţeleg e de ce are nevoie de chistol când el ştie aikido? E un fel de Steven Seagal de Botoşani şi-i poate face pe cetăţeni numai din încheietura mâinii.

Cică domnul primar vrea să fie prevăzător. De curând a primit nişte cuvinte de ocară de la un cetăţean şi s-a simţit ameninţat. Mai mult, de frică, edilul vrea să se mute într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial.

Are multe în plan domnul Portariuc dar problema e că în niciunul din planurile lui nu sunt incluşi şi botoşănenii. De când a venit ca primar în oraş nu s-a făcut absolut nimic. Botoşănenii au început să se sature de acest personaj şi acum le pare rău că l-au votat. Dar asta se întâmplă de obicei când dai un vot negativ, indiferent cui, şi nu un vot pozitiv.

Mâine sau poimâine oamenii se vor revolta şi poate că vor merge şi-n faţa primăriei. Mă întreb, oare domnul primar se va simţi ameninţat şi va folosi chistolul?


Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux