Treceți la conținutul principal

Teorii despre explozia de la maratonul din Boston

Din nefericire ieri a avut loc un atentat cu bombă în Boston unde au murit trei oameni şi mulţi au fost răniţi. În momentul când scriu aceste rânduri nu se ştie cine e vinovatul sau cine sunt vinovaţii. Nu au fost revendicări ale atentatului, incă.

Eu cred totuşi că nu a fost vreo organizaţie teroristă importantă sau vreun stat inamic în spatele acestui atentat. Bomba a fost de mici dimensiuni şi asta rezultă din imaginea de mai jos unde nu se vede că pavajul ar fi prea afectat sub sângele nefericitelor victime. Cred totuşi că bomba de mici dimensiuni a fost învelită într-un mănunchi de obiecte contondente (cuie, bucăţi metalice, etc.) ca să facă cât mai multe victime. Şi a făcut.Se ştie că bomba a fost detonată prin GSM. OmRău scrie bine în articolul său despre acest lucru. Oricine, dacă e motivat, poate produce şi detona o bombă în zilele noastre.

Bomba nu a fost puternică, nu a fost sofisticată, dar având în vedere faptul că a fost detonată de Ziua Patrioţilor sigur are o însemnătate, un mesaj.

Nu exclud faptul ca un american get-beget să fi făcut asta. Unul poate supărat chiar pe Patriot Act. Sau poate un arab. Vom vedea!

Ceea ce e clar e faptul că oameni au murit acolo, alţii au fost răniţi grav, iar alţii vor rămâne toată viaţa cu imaginile acelea în cap. E tragic!

Dumnezeu să-i ierte! De-altefel Dumnezeu să-i ierte şi pe cei care mor zilnic în Afganistan, Irak şi Siria.

Şi noi românii să fim fericiţi că suntem aici şi nu acolo!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: